Η Κάμερον Ντίαζ έγινε για πρώτη φορά μανούλα στα 47 της - Πανευτυχής ανακοίνωσε την άφιξη της κορούλας της Raddix Madden (φώτο)

Η νέα δεκαετία της έφερε μεγάλη ευτυχία

Με το "δεξί" έκανε "ποδαρικό" η νέα χρονιά και η νέα δεκαετία στο σπιτικό της Κάμερον Ντίαζ. Η 47χρονη ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μανούλα. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαζί με τον σύζυγό της Μπέντζι Μάντεν δηλώνουν ευτυχισμένοι και έτοιμοι να υποδεχτούν τη νέα δεκαετία.

"Ευτυχισμένο το νέο έτος από τους Maddens. Είμαστε ευτυχείς, ευλογημένοι και ευγνώμονες να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα δεκαετία με την ανακοίνωση της γέννησης της κόρης μας Ράντιξ Μάντεν. 

Κέρδισε κατευθείαν τις καρδιές μας και συμπλήρωσε την οικογένειά μας", γράφει η γνωστή ηθοποιός στην ανάρτηση της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cameron Diaz (@camerondiaz) στις

Όσο για τους 6 εκατομμύρια "followers" που περίμεναν μία φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας της, η Κάμερον Ντίαζ διευκρινίζει:

"Αν και είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε την είδηση, νιώθουμε έντονη την ανάγκη να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητα της μικρής μας. Έτσι δεν θα αναρτήσουμε φωτογραφίες ούτε θα μοιραστούμε άλλες λεπτομέρειες, πέραν του γεγονότος πως είναι πολύ, πολύ γλυκιά! Κάποιοι θα έλεγαν απαστράπτουσα. Από την οικογένειά μας σε όλους εσάς, στέλνουμε αγάπη και ευχές για τη νέα χρονιά και τη νέα δεκαετία."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi.. so this happened.. ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cameron Diaz (@camerondiaz) στις

Σύμφωνα με το περιοδικό People η Κάμερον Ντίαζ και ο σύζυγος της προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί από το 2015 που παντρεύτηκαν.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ