Σαν κολεγιόπαιδα Μητσοτάκης- Ντετανιάχου -Αναστασιάδης: Ίδια κουστούμια - ίδιες γραβάτες (φώτο)

Ενδυματολογική σύμπνοια και απόλυτη ταύτιση απόψεων

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένιαμιν Ντανιάχου και ο Πρόεδρος της Κύπρου , Νίκος Αναστασιάδης, εχθές το βράδυ υπέγραψαν στο Ζάππειο την συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου Eastmed.

Στην κοινή συνέντευξη τύπου, οι τρεις ηγέτες, εκτός από απόλυτη σύμπνοια απόψεων , εμφανίστηκαν και σε απόλυτη ενδυματολογική αρμονία.

Η στυλιστική σύμπτωση σχολιάστηκε τόσο από τον Έλληνα, όσο και από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε την υπογραφή της συμφωνίας για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρατήρησε και σχολίασε πως και οι τρεις ηγέτες είχαν ντυθεί στα ίδια χρώματα, κάνοντας λόγο για μία σύμπτωση.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου απάντησε – κατά τις δικές του δηλώσεις – σημειώνοντας πως η συμφωνία προάγει το εθνικό συμφέρον γι'αυτό και οι τρεις ηγέτες είναι ντυμένοι στα εθνικά τους χρώματα.

 

Η συμφωνία κρίνεται εξαιρετικά συμφέρουσα και για τις τρεις χώρες και προάγει – όπως τόνισε και ο Έλληνας πρωθυπουργός – τη στενή συνεργασία όλων των μερών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ