Βίντεο: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή της - Ένιωσε αδιαθεσία  

Η παρουσιάστρια του Happy Day ενημέρωσε τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές ότι δε νιώθει καλά και ότι πρέπει να αποχωρήσει.
 

Μάλιστα, το κοινό καλωσόρισαν οι συνεργάτες της, αφού η ίδια δεν αισθανόταν καλά.

«Σήμερα τους ζήτησα να αναλάβουν τον ρόλο μου γιατί είμαι λίγο αρρωστούλα», είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Τέτοιο κρύωμα πρωτοχρονιάτικα δεν μου έχει τύχει».

Όσο περνούσε η ώρα, η κατάστασή της χειροτέρευε. Έτσι, όταν ο Δήμος Βερύκιος ολοκλήρωσε το ένθετό του, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε το λόγο κι ενημέρωσε το κοινό πως θα εγκαταλείψει την εκπομπή γιατί δεν αισθανόταν καθόλου καλά.

«Παιδιά έχω μια επιδείνωση περίεργη, δε νιώθω πάρα πολύ καλά, θα σας αφήσω να κλείσετε εσείς την εκπομπή. Θα πάω σπίτι να ξεκουραστώ. Δεν μου έχει ξανατύχει. Δουλεύω από 18 χρονών, είμαι 38... 20 χρόνια δεν έχω λείψει ποτέ από τη δουλειά μου, αλλά νιώθω ότι δεν έχω δύναμη να βγάλω την εκπομπή», είπε με δυσκολία.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως σήμερα γιορτάζει ο Άγιος Εφραίμ (το δεύτερο όνομα του γιου της) και βγάζοντας μία εικόνα του αγίου, ζήτησε να τη βοηθήσει να ξεπεράσει το κρύωμα που την ταλαιπωρεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ