Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι μαχητής ρε γ@μ@το - Το βίντεο απολογισμός - αυτοσαρκασμός - απομυθοποίηση του 2019 είναι όλα τα λεφτά! (βίντεο)

Επισημαίνει με χιούμορ και κριτική διάθεση ότι πάνω από όλα είναι ηθοποιός και έχει διάθεση να το παλέψει και να διορθώσει τα λάθη του

Με ένα πραγματικά πολύ "δυνατό" και καλογυρισμένο βίντεο ο Αλέξης Γεωργούλης κάνει τον απολογισμό του για το 2019. Με χιούμορ και διάθεση αυτοσαρκασμού, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχεται ότι μπορεί να έκανε και κάποιες "γκάφες" ως πρωτάρης στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και απαντά στους επικριτές του.

Με αυτό το βίντεο ο Αλέξης Γεωργούλης δείχνει ότι έχει τη διάθεση να το παλέψει και να διορθώσει τα λάθη του.

Με χιούμορ λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός ξεκινά τον απολογισμό του μήνα-μήνα και παραδέχεται ότι το Γενάρη πήρε... κιλά.

Στη συνέχεια προχωρά στη συμμετοχή του  στην κριτική επιτροπή του "Your face sounds familiar" μια εκπομπή που όπως λέει είχε πολύ ευχάριστες και αληθινές στιγμές.

Φτάνοντας στη συμμετοχή του στην παράσταση "Ζητείται ψεύτης", που ανέβηκε στο θέατρο Παλλάς, αφήνει τις πρώτες αιχμές για τις επικρίσεις που δέχθηκε αργότερα λόγω της υποψηφιότητας του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο , λέγοντας "Πολλοί θα μας κατηγορήσουν ότι η ζωή μιμείται την τέχνη. Στο τέλος όμως ο "ψεύτης" είναι αυτός που φωτίζει και υπογραμμίζει την βαρύτητα της αλήθειας".

Και ενώ όλα βαίνουν καλώς για το γνωστό ηθοποιό και έρχεται και η συμμετοχή του στην οικογένεια Durrels στο κανάλι itv της Μεγάλης Βρετανίας τον Απρίλη , έρχεται μια "αναπάντεχη εξέλιξη": Η υποψηφιότητα του στις Ευρωεκλογές.

Και βγαίνουν τα αποτελέσματα. Με την είσοδο του στο ευρωκοινοβούλιο " μάλλον κηρύσσεται η έναρξη του διαγωνισμού της πολιτικής λασποσφαίρισης", σημειώνει ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο Αλέξης Γεωργουλης αναφέρεται στη συνέχεια ειδικά σε όσους σχολίασαν αρνητικά το πρώτο ταξίδι του στις Βρυξέλλες και την πρόσκληση που έκανε σε φίλους του να επισκεφθούν το Ευρωκοινοβούλιο και έκαναν λόγο για 5ήμερη εκδρομή και για "μεταεξεταστέο στις πανελλήνιες εξετάσεις σοβαροφάνειας",  λέγοντας οτι εκτός από την σοβαροφάνεια υπάρχει και η γελοιοφάνεια και οτι συχνά φαίνεσαι γελοίος, αλλά δεν είσαι...

"Και μετά μας τρολάρουν για την ερώτηση στην Κομισιόν, γαιτί εκατό εκατομμύρια χρήστες παρέδωσαν προσωπικά δεδομένα  σε μία άγνωστη εταιρεία άνευ όρων", συνεχίζει.

Στη συνέχεια επισημαίνει ότι "οι αγαπημένοι τρόλερς" άφησαν  ασχολίαστες τις ερωτήσεις που έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης για τον πολιτισμό της Ελλάδας αλλά και το γεγονός ότι η σειρά "The Durells",  προβάλλεται πλέον στην Αμερική με την προσθήκη "In Corfu" στον τίτλο γεγονός που κάνει καλό στον τουρισμό.

Κάνοντας την αυτοκριτική του ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρεται στην άτυπη συμμετοχή του στην εκδήλωση ένος άλλου συναδέλφου και λέει "Στο επικοινωνιακό παιχνίδι των εντυπώσεων και της λασποσφαίρισης πετύχαμε αυτογκόλ".

Στη συνέχεια αναφέρει ότι μετά από αγώνα στο Ευρωκοινοβούλιο πέτυχαν να αναφέρονται οι λέξεις "πολιτισμός" και "παιδεία" στα χαρτοφυλάκια των Ευρωβουλευτών και κλείνει το βίντεο με τις ευχές του Αλέξη Γεωργούλη για το 2020:

"Να είμαστε όλοι χαρούμενοι, υγιείς και να λέμε ναι στις προκλήσεις και την πολλή δουλειά".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ