Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη πάντρεψε τον Παναγιώτη που πριν 30 χρόνια είχε κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών & βγήκε νικητής (φώτο)

Πριν λίγες ημέρες η πρέσβειρα καλής θελήσεως της Unesco,  έγινε κουμπάρα του Παναγιώτη ο οποίος παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Μαντώ

Η πρόεδρος του συλλόγου "Ελπίδα - Φίλοι παιδιών με καρκίνο", Μαριάννα Βαρδινογιάννη έζησε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην τριαντάχρονη πορεία του Συλλόγου .

Πριν λίγες ημέρες η πρέσβειρα καλής θελήσεως της Unesco,  έγινε κουμπάρα του Παναγιώτη ο οποίος παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Μαντώ.

Πριν 30 χρόνια, ο Παναγιώτης είχε δώσει τη δική του μάχη με τον καρκίνο και είχε νικήσει. Ο Παναγιώτης που έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών, ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά της "Ελπίδας".

Ο ίδιος είχε υποβληθεί σε μια τις πρώτες επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών της νεοσύστατης τότε Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών.

Ο Παναγιώτης επέζησε, μεγάλωσε και πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε έχοντας κοντά του να τον στεφανώνει τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή.

Την ευχάριστη είδηση ανάρτησε o Σύλλογος "Ελπίδα"  στην επίσημη σελίδα του στο  facebook.

Το μήνυμα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

"Όταν πρωτογνώρισα τον Παναγιώτη, ήταν μόλις 18 μηνών. Ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ. Πριν από 30 χρόνια, το παιδί εκείνο βγήκε νικητής στον αγώνα που μόλις είχαμε ξεκινήσει, μια από τις πρώτες επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών της νεοσύστατης τότε Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών.

Από τότε, είμαι δίπλα του σε κάθε του βήμα, καμαρώνοντας τον να μεγαλώνει, να προοδεύει και να είναι γερός και υγιής. Πριν από μερικές ημέρες, μου έδωσε τη χαρά να τον παντρέψω με την αγαπημένη του Μαντώ.

Παναγιώτη, σε αυτό σου το νέο σου ξεκίνημα σού εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος και να ζήσετε τη ζωή σας όπως ακριβώς επιθυμείτε και σας αξίζει.

Για εμένα και για ολόκληρη την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της 30χρονης πορείας μας".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ