Lady Gaga fully in love: Ο τυχερός έκλεισε τα μάτια όταν τον φίλησε η πριγκίπισσα της ποπ - Βίντεο

Η Lady Gaga άλλαξε χρόνο ή καλύτερα δεκαετία με ένα φιλί στον αγαπημένο της...

Η 33χρονη τραγουδίστρια μετά την παράστασή της, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Λας Βέγκας, χόρεψε με έναν άγνωστο άντρα με τον οποίο αντάλλαξε και το φιλί για την αλλαγή του χρόνου.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ το όνομα του συνοδού της Lady Gaga είναι Μάικλ, χωρίς, ωστόσο να αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Το καλοκαίρι η ποπ σταρ φέρεται ότι διατηρούσε δεσμό με τον ηχολήπτη της Νταν Χόρτον, αφού είχε προηγηθεί ο χωρισμός της από τον αρραβωνιαστικό της Κρίστιαν Καρίνο και είχε η ίδια διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Inspired by when I worked as a burlesque dancer as I was working to become a star, these shades remind me of my times on the lower east side in New York and the identity I created for myself then. I assume many would expect my first palette to be full of crazy colors, but the truth is when I was first discovering my identity, self-love, and compassion, I used colors that would contour, shape, and amplify my look in a way that made me feel beautiful. That made me feel famous from the inside out, even when no one knew who I was. Step into our glam room, and enjoy the FAME. Available on @hauslabs (hauslabs.com) & amazon.com/hauslabs tomorrow at 9am PT, and at our pop up in LA Thurs/Fri

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

Η εμφάνιση στη σκηνή των Όσκαρ 2019 της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ, συζητήθηκε όσα λίγα πράγματα στο χώρο της showbiz το 2019, με τις φήμες να φουντώνουν για το μεταξύ τους ειδύλλιο.
Τότε, οι φήμες γύρω από το ζευγάρι αυξάνονταν διαρκώς επειδή η Lady Gaga είχε χωρίσει πρόσφατα από τον αρραβωνιαστικό της, Κριστιάν Καρίνο, με τον Μπράντλεϊ Κούπερ να απέχει μόλις λίγους μήνες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Ιρίνα Σάικ.

Τα ΜΜΕ, τα social media, οι θαυμαστές της Lady Gaga, του Μπράντλεϊ Κούπερ αλλά και η πρώην σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Ιρίνα Σάικ, προσέγγισαν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, την παθιασμένη ερμηνεία των δύο σταρ στην σκηνή των όσκαρ, η οποία έριξε λάδι στη φωτιά, ξεκινώντας έναν κύκλο συζητήσεων για το εάν τελικά Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga, είναι κάτι παραπάνω από απλοί συνεργάτες.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ