Προβλέψεις Παραμονής Πρωτοχρονιάς από την αστρολόγο Άντα Λεούση: Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία;

Τα Ζώδια Σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση και το oroskopos.gr  δίνουν τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί ορισμένοι από τους προβληματισμούς σας να είναι ακόμα ζωντανοί, αλλά στη συνέχεια θα μπορέσετε να διακρίνετε πιο καθαρά τις επιλογές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις σε ότι επιδιώκετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές και θα μπορείτε με άνεση να κινηθείτε και αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητά σας το κλίμα θα γίνεται ολοένα και πιο ευχάριστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας χάρισμα για να ξεφύγετε από τις παγίδες που κάποιοι θα προσπαθήσουν εσκεμμένα να σας στήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε θέματα που θα σχετίζονται με το οικογενειακό σας περιβάλλον, φροντίστε να είστε οργανωμένοι για να ξέρετε πως θα κινηθείτε χωρίς να προκαλέσει αντιδράσεις.

ΛΕΩΝ: Ξεκινήστε δυναμικά τη μέρα σας για να διευθετήσετε κάθε εκκρεμότητα. Αν νιώθετε καταπίεση στο χώρο σας, ζητήστε περισσότερο χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εφαρμόστε τις ιδέες σας χωρίς δισταγμό και θα βρείτε ανταπόκριση. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν, οπότε μην εμπιστεύεστε τους πάντες.

ΖΥΓΟΣ: Αν θέλετε να ζητήσετε χάρη από οικογενειακά πρόσωπα μην αδιαφορείτε για τις ανάγκες τους. Πριν βγάλετε συμπεράσματα για κάποια πρόσωπα, μπείτε λίγο στη δική τους θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πείτε τη γνώμη σας σε αυτούς που θα τη ζητήσουν, αλλά μην περιμένετε να την ασπαστούν. Όσοι ψάχνετε τη δέσμευση αρχίστε να είστε πιο εκδηλωτικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μόνο αν μάθετε να συνεργάζεστε με το σύντροφό σας θα βρείτε ισορροπία. Για να ομορφύνετε τη σχέση σας δώστε σημασία σε ότι την κάνει ξεχωριστή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ναι μεν θα έχετε λιγότερους προβληματισμούς για τα εργασιακά σας θέματα, αλλά σε συναισθηματικό επίπεδο θα νιώθετε να ταλαντεύεστε αφού δε λέτε να αποκολληθείτε από το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε όνειρα και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και δείξτε περισσότερη αγωνιστικότητα σε αυτά που σας ενδιαφέρουν.

ΙΧΘΥΣ: Έχετε την δύναμη να διεκδικήσετε αλλά πριν το κάνετε πρέπει να βρείτε τον σωστό τρόπο. Χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις πείτε αυτά που θέλετε χωρίς να φοβάστε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ