Προτείνω για δώρα το "ημερολόγιο του ΚΥΡ 2020: Γκρηκ Φρικ" & "Όχι πια sex μόνο φίλοι" από την Κατερίνα Τσεμπερλίδου 

Το eirinika παρουσιάζει δύο εξαιρετικές επιλογές βιβλίων για να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας. 
 

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου είναι συγγραφέας, happiness blogger, inspirational speaker και πιστεύει στη θετική σκέψη και στη δυνατότητα που έχουμε όλοι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, αν το θέλουμε. Είναι δημιουργός δύο ιστοσελίδων, του www.tsemperlidou.gr με θέμα του την ευτυχία και τη θετική στάση ζωής και του www.vivlio.gr, όπου παρουσιάζει τα βιβλία που διαβάζει.

Ταυτόχρονα, είναι ομιλήτρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με θέματα την ευτυχία, τις γυναίκες, την ηγεσία και την επικοινωνία. Λατρεύει τα βιβλία και τα ταξίδια. Διαβάζει 52 βιβλία τον χρόνο και έχει ταξιδέψει σε 32 χώρες στον κόσμο.

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου σπούδαζε νομικά, αλλά από μια σύμπτωση βρέθηκε στον χώρο της διαφήμισης. Εργάστηκε σε μία από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες της Ελλάδας, ως κειμενογράφος, διευθύντρια δημιουργικού και πρόεδρος.

Δημιούργησε πάνω από 500 διαφημιστικές καμπάνιες και τα σλόγκαν της έχουν γράψει ιστορία. Έχει κερδίσει, μαζί με την ομάδα της, 324 διαφημιστικά βραβεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει γράψει 12 βιβλία (μυθιστορήματα, διηγήματα, βιβλία αυτογνωσίας), πολλά από τα οποία έχουν γίνει best sellers. Το «Όχι πια sex, μόνο φίλοι» ήταν το πρώτο της βιβλίο και έγινε best seller από την πρώτη στιγμή, πουλώντας πάνω από 50.000 αντίτυπα.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο εδώ: hartinipoli.gr

Ημερολόγιο ΚΥΡ 2020: Γκρηκ Φρικ

Ο Κυρ επιστρέφει άκρως δημιουργικός και επίκαιρος στο Ημερολόγιο του 2020!

Ελλάδα χρειάζεται έναν πρωθυπουργό νέο, δραστήριο, εύστοχο, αγωνιστή και συμπαθή σε όλους τους Έλληνες.
μόνος που έχει αυτά τα προσόντα είναι ο Αντετοκούμπο.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο εδώ: dioptra.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ