Βίντεο: Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από την αστρολόγο Ανδριάννα Σαρρή - Τι προβλέπει για όλα τα ζώδια; 

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» τωνΖωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!
 

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή και το oroskopos.gr:

ΚΡΙΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη, λύσεις, φλερτ και χαρά επιφυλλάσει η εβδομάδα για σένα 1ο δεκαήμερο! Enjoy! Εσύ του 2ου να αναμένεις μία ερωτική έκπληξη ή μία θετική αλλαγή! Ετοιμάσου!
Τα  «ΜΗ»:Μια χαρά κυλάει η εβδομάδα και απόλυτα...σεξουαλικά 3ο δεκαήμερο! 'Ελα όμως που τα χαλάς όλα σε μια στιγμή λόγω ζήλιας και κτητικότητας!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»:  1ο δεκαήμερο, μία ξαφνική συνάντηση/είδηση/μήνυμα, τα διορθώνει όλα στα ξαφνικά και ξαναχαμογελάς!
Τα  «ΜΗ»:3ο ναι στο πάθος, αλλά όχι σε καυγάδες και κόντρες! 2ο δουλειά μόνο μωρό μου...

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Η συντροφική ζωή βρίσκει την λύση της 1ο δεκαήμερο και εσύ απολαμβάνεις είτε την έναρξη μίας νέας σχέσης, είτε την ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας! 2ο δεκαήμερο, τύχη ερωτική, γνωριμίες, ταξιδάκια και χαρούμενες συναρπαστικές στιγμές!
Τα  «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο με τόσο δουλειά και κούραση, που μυαλό για έρωτες;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Πιο τέλεια δεν γίνεται 1ο δεκαήμερο! Εκπλήξεις, χαρούμενες συγκυρίες και ζεις τον μεγάλο έρωτα! Ετοιμάσου! 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για ερωτική τύχη, κατακτήσεις, πάθος, συναίσθημα και διασκεδάσεις!
Τα  «ΜΗ»:  2ο δεκαήμερο, ερωτική σταθερότητα, αισθησιασμός και χρήμα! Μην τα χαλάς όλα με ζήλιες και κτητικότητες!

ΛΕΩΝ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Πρωταγωνιστείς 1ο δεκαήμερο! Γλέντια, έρωτες, πάθη και απαλλαγή από κάθε ερωτικό πρόβλημα! Αυτά είναι! 2ο δεκαήμερο, έρχεται νέα σχέση ή καλοπέραση με την ήδη υπάρχουσα!
Τα  «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι πρώην, όχι πισωγυρίσματα, σε έλατα και ευχές...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Το απόλυτο ερωτικό πάρτι 1ο δεκαήμερο! Κεραυνοβόλοι έρωτες, εκπλήξεις, ερωτικές επιτυχίες κάθε είδους και απολαύσεις! Φλερτ, γνωριμίες και ψυχαγωγία μέσα από εξόδους ερωτικού χαρακτήρα, 3ο δεκαήμερο!
Τα  «ΜΗ»: Ομορφιά μεν, μπόλικη δουλεία δε, 2ο δεκαήμερο!

ΖΥΓΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»:Μηνυματάκια, τηλεφωνηματάκια, ραντεβουδάκια και κυρίως λύσεις για κάθε ερωτικό πρόβλημα 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις με κάθε τρόπο τον έρωτα! Κατακτήσεις, φλερτ, πάθος και φουλ συναίσθημα!
Τα  «ΜΗ»: Πολλά τα έξοδα και τα οικονομικά λάθη, για να κάτσεις να ασχοληθείς και με ερωτικά, 3ο δεκαήμερο...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένα ξαφνικό μήνυμα, μία ανέλπιστη είδηση ή μία απρόσμενη συνάντηση, τα βελτιώνει όλα 1ο δεκαήμερο!
Τα  «ΜΗ»: 3ο μπορεί να σαγηνεύεις εύκολα και να είσαι sex machine, αυτήν την εβδομάδα, αλλά ο εγωισμός και τα νεύρα σου, τα καταστρέφουν όλα! 2ο, καλές οι ευχές με τον πρώην, αλλά μην επενδύεις, please...

 ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Είσαι σέξι, σαγηνευτικός και τέρμα γοητυτικός 1ο δεκαήμερο και ναι, όλα θα πάνε έτσι όπως τα θες! Για σένα του 2ου, καλά κρατεί το φλερτ, οι γνωριμίες και οι ερωτικές συζητήσεις! Συνέχισε έτσι!
Τα  «ΜΗ»:Άσε βρε 3ο δεκαήμερο τα απαγορευμένα πάθη... Θα πληγωθείς...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Πρωταγωνιστής το 1ο δεκαήμερο! Ετοιμάσου! Η τύχη έρχετα ξαφνικά και απανωτά! Όλα σούπερ! Εσύ του 3ου, κάνε αλλαγές, φλέρταρε και γνώρισε κόσμο! Περνάς υπέροχα!
Τα  «ΜΗ»:Εσύ του 2ου σε “καίνε” τα οικονομικά, κι ας “καίει” το κρεβάτι σου, πιο πολύ από ποτέ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»:Έκπληξη, αλλαγή, χαρά, νέα γνωριμία, επίτευξη ερωτικού στόχου και απαλλαγή από προβλήματα, για σένα του 1ου! Εσύ του 2ου απολαμβάνεις αισθησιασμό, ερωτική σταθερότητα και... γεμάτες τσέπες!
Τα  «ΜΗ»:Άσε τα ερωτικά 3ο... Έχεις κάνει τόσα λάθη στην καριέρα, που πρέπει να εστιάσεις εκεί!

ΙΧΘΥΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»:Εβδομάδα έκπληξη ξανά 1ο δεκαήμερο! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μπορούν να αλλάξουν μέσα σε 7 μέρες! Η νέα χρονιά, σε βρίσκει πιο ανανεωμένο από ποτέ ερωτικά! 3ο, ναι στα ταξίδια, το φλερτ και τις συναρπαστικές ερωτικές ολοκαίνουργιες εμπειρίες!
Τα  «ΜΗ»: Στα απαγορευμένα και τα απωθημένα εσένα ο νους σου 2ο δεκαήμερο... Άντε μην πω τίποτα, μέρες που'ναι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ