Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 Με φωνή που τρέμει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρετά τον Θάνο Μικρούτσικο με 2 τραγούδια στη σκηνή (βίντεο)

Αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του φίλο από τη σκηνή

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου υπήρξε ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες και φίλους του Θάνου Μικρούτσικου.

Το 1979 κυκλοφόρησε ο  δίσκος του Θάνου Μικρούτσικου που έκανε τους Έλληνες να αγαπήσουν τον Καββαδία:  "Ο Σταυρός του Νότου", με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου έναν από τους βασικούς ερμηνευτές των τραγουδιών που αγάπησε όλη η Ελλάδα.

Στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής και ο μεγάλος συνθέτης συνεργάστηκαν πολλές φορές.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του φίλο από τη σκηνή , του κέντρου "Άνοδος" στο οποίο εμφανιζόταν μέχρι εχθές με την  Βιολέτα Ίκαρη

«Σήμερα είναι μια περίεργη μέρα, έφυγε από κοντά μας ένας φίλος, άλλη μια κολόνα του πολιτισμού μας. Έφυγε ο Θάνος ο Μικρούτσικος... Πάμε να τραγουδήσουμε μερικά τραγούδια για καλό κατευόδιο», είπε στο κοινό.

Στη συνέχεια με φωνή που έτρεμε από τη συγκίνηση ερμήνευσε το τραγούδι «Μικρές Νοθείες», και το τραγούδι "Ο Γουίλι ο μαύρος θερμαστής".

Η είδηση του θανάτου του Θάνου Μικρούτσικου , σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στους οικείους του, αλλά και σε όλο τον πολιτικό και καλλιτεχνικό κόσμο.

 

Η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου

Η πολιτική κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Η σoρός θα εκτίθεται από τις 10:30 πμ στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ