Σε εξέλιξη θρίλερ στα Πετράλωνα - Ψάχνουν το πτώμα 50χρονου - Ο βαφτισιμιός του λέει ότι τον σκότωσε & τον πέταξε στα σκουπίδια

Ο νεαρός που ομολόγησε το έγκλημα φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα - Το πτώμα δεν βρέθηκε πουθενά

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στα Πετράλωνα, καθώς αγνοείται ένας 50χρονος και ο βαφτισιμιός του είπε στην αστυνομία ότι τον σκότωσε και τον πέταξε στα σκουπίδια!

Όλα ξεκίνησαν όταν θαμώνες καφενείου στα Πετράλωνα ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. για το ότι ο 50χρονος έχει να εμφανιστεί κάποιες ημέρες, ανησυχώντας για την υγεία του.

Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. μετέβησαν στην οδό Πινδάρου 9, όπου διέμενε ο 50χρονος μαζί με τον βαφτισιμιό του. Εκεί τους άνοιξε την πόρτα ένας 21χρονος, ο οποίος αμέσως τους είπε ότι «σκότωσα τον νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια».

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, δεν έχουν βρει τίποτα μέχρι στιγμής, ενώ έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είχε και ίχνη αίματος στα χέρια του.

Νέα στοιχεία αποκάλυψαν οι έρευνες

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως από την έρευνα της ΕΛΑΣ στα Πετράλωνα, για να βρει τη σορό ενός 52χρονου άνδρα, τον οποίο ομολόγησε ότι σκότωσε ο 21χρονος βαφτισιμιός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του ΣΚΑΙ οι άνθρωποι της ΕΛΑΣ έχουν βρει αίματα σε κουβέρτες και σε τουλάχιστον δύο δωμάτια του σπιτιού, στο οποίο διέμεναν οι δύο άνδρες, ενώ ο νεαρός κατά την ομολογία του για το φρικιαστικό έγκλημα, είπε ότι σκότωσε τον νονό του την περασμένη Πέμπτη.

Μάλιστα, υπέδειξε στην αστυνομία δύο κάδους σκουπιδιών στους οποίους έχει πετάξει το τεμαχισμένο πτώμα, ωστόσο όπως είναι φυσικό, οι κάδοι αυτοί έχουν αδειάσει τουλάχιστον δύο φορές και ως εκ τούτου, η αστυνομία αναζητά γενετικό υλικό μέσα σε αυτούς για να εξιχνιάσει το έγκλημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία του νονού του,  φαίνεται ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ