Ο Μάικλ Κέιν στα 86 του: Με την κόρη του & την εντυπωσιακή Βραζιλιάνα γυναίκα του Σακίρα - Μαζί 45 χρόνια (φώτο)

Κομψός και ακμαίος ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε τα μυστικά του μακροβιότερου γάμου στο Χόλιγουντ

Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Μάικλ Κέιν συναντήθηκε για γεύμα με την κόρη του  Dominique, γνωστή ως Nikki, στο Μαϊάμι πριν να ενωθεί μαζί τους και η υπόλοιπη οικογένεια.

Ο 86χρονος Μάικλ Κέιν χρησιμοποιεί μπαστούνι για να περπατήσει και ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να περπατάει στους δρόμους του Μαϊάμι αγκαζέ με την 63χρονη κόρη του , την οποία απέκτησε όταν ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό  Patricia Haines. Ο γάμος τους κράτησε από το 1954 ως το 1962.

Ο γνωστός ηθοποιός και η κόρη του συνάντησαν την τωρινή σύζυγο του, την εντυπωσιακή Βραζιλιάνα Σακίρα και την υπόλοιπη οικογένεια για να γιορτάσουν με ένα δείπνο την  Boxing Day, (Η επομένη των Χριστουγέννων).

Ο Μάικλ Κέιν στα 86 του, έδειχνε κομψότατος και είχε πολύ νεανικό στυλ. Για το δείπνο φόρεσε ένα καπέλο μπέιζμπολ  Ralph Lauren, ένα μπλε casual πουκάμισο και μαύρο παντελόνι.

Ιδιαιτέρως κομψή και σικάτη ήταν και η επί 46 χρόνια σύζυγος του η 71χρονη καλλονή Σακίρα. Φόρεσε ένα γαλάζιο πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι για το οικογενειακό γεύμα.

Ο ηθοποιός χρησιμοποιεί μπαστούνι για να περπατήσει από πέρυσι που γλίστρησε στο χιόνι στον κήπο του και έσπασε τον αστράγαλο του.

Νωρίτερα αυτό το έτος ο Μάικλ Κέιν αποκάλυψε πως ερωτεύθηκε την Σακίρα με την πρώτη ματιά όταν την είδε σε διαφήμιση  για  γνωστό καφέ. "Ήμουν στο σπίτι όταν είδα το διαφημιστικό με την όμορφη Βραζιλιάνα και είπα στο φίλο μου: Αύριο φεύγουμε για τη Βραζιλία. Έχω πολλά λεφτά . Θα τη βρούμε", δήλωσε ο Μάικλ Κέιν, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο ενθουσιασμός και η έκπληξη του ήταν μεγάλη όταν ανακάλυψε ότι ο έρωτας της ζωής του δεν ζει στην άλλη άκρη του κόσμου, αλλά μια ανάσα από το σπίτι του. "Είχαμε βγει με φίλους να το γιορτάσουμε που βρήκα τον έρωτα της ζωής μου. Τότε ένας στην ταβέρνα μου είπε ότι η Σακίρα δεν ζει στη Βραζιλία αλλά στην οδό Φούλαμ , ένα μίλι μακριά από το σπίτι μου", δήλωσε.

Ο διάσημος ηθοποιός στη συνέντευξη του, δήλωσε ότι προσκάλεσε την μέλλουσα γυναίκα του, έντεκα φορές να βγούνε και εκείνη έλεγε όχι. "Αν αρνιόταν και την τελευταία φορά, που ήταν η φορά που είπα ότι θα τα παρατήσω αν πει πάλι όχι, θα είχα χάσει αυτά τα υπέροχα 46 χρόνια που ζήσαμε μαζί", δήλωσε.

Ο Μάικλ Κέιν παντρεύτηκε τη Σακίρα το 1973 και απέκτησαν μια κόρη την Νατάσα που σήμερα είναι 42 ετών.

Ο βραβευμένος ηθοποιός αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του γάμου του, που έσπασε ρεκόρ μακροβιότητας στο Χόλιγουντ: "Στη δουλειά ήμουν πάντα περιτρυγιρισμένος από όμορφες γυναίκες. Αλλά δεν ενδιαφερόμουν. Έλεγα πάντα έχω την ομορφότερη στο σπίτι", είπε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ