Πως διαχειρίζονται την απόρριψη αυτά τα τρία ζώδια; Ο καθένας έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο

Ο Δίδυμος, ο Λέων και ο Αιγόκερως αντιδρούν στην απόρριψη με πολύ διαφορετικό τρόπο.

Παρ’ ολα αυτά ενοχλούνται αρκετά ασχέτως το αν το δείχνουν ή όχι. Ο εγωισμός τους βλέπεις δεν τα αφήνει να δούνε τα πράγματα λογικά.

Δίδυμος

Δύσκολο να του αντισταθείς καθόσον είναι πολύ γοητευτικός. Μη σε παραπλανεί η ένταση της πολιορκίας του—θα είναι αντιστρόφως ανάλογη της διάρκειάς της. Όσο περισσότερο δείχνει ότι ενδιαφέρεται, τόσο γρηγορότερα θα βαρεθεί. Έχει μία τάση να εξιδανικεύει και να απομυθοποιεί πολύ γρήγορα. Για αυτό λέει «μεγάλα» λόγια.
Αν πάντως επιμένει, βάλτε του πάγο με το να μη δείχνετε καμία ανταπόκριση σε όσα σας λέει. Αδιαφορήστε, και μην κάνετε διάλογο, παραστήστε ότι δεν καταλαβαίνετε το πνευματώδες χιούμορ του και διαψεύστε αμείλικτα τις λεκτικές υπερβολές του. Αν θα κρατήσει κακία; Δεν τον ενοχλεί τόσο η απόρριψη γιατί μπορεί άνετα να συνεχίσει να σας μιλάει και σε φιλικό επίπεδο.

Λέων

Δύσκολα θα αποδεχτεί την απόρριψη που του έδωσες. Θα επιμένει να σε πείσει με εντελώς χειριστική προσέγγιση, ότι αξίζει να είσαι μαζί του. Αν συνεχίζετε και αρνείστε τότε αλλάζει εντελώς.

Αλλά από δω και πέρα θα ζήσεις με την περιφρόνησή του. Αν παρόλα αυτά επιμένει και σας είναι δύσκολο να τον ξεφορτωθείς, πες του ότι υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου.

Αυτό σίγουρα από εγωισμό και μόνο δε θα το δεχτεί και δε θα σου ξαναμιλήσει μάλλον ποτέ.

Αιγόκερως

Θα απαντήσει με εντελώς κυνικό και ψυχρό τρόπο απέναντί σου. Κρίνοντας από το ύφος του όμως, δεν θα σου είναι δύσκολο να μαντέψεις όσα δεν σου λέει, τα οποία δεν θα είναι καθόλου κολακευτικά. Θα μιλήσει με ύφος υποβιβασμού απέναντί σου.

Κυρίως όμως ο Αιγόκερως θα τα βάλει με τον εαυτό του, για το πώς δεν του πέτυχε. Δράμα για χάρη σου όμως δεν πρόκειται να κάνει. Κι αν δεχτεί να μείνετε φίλοι, θα το κάνει για έναν λόγο: για να σε έχει από κοντά, ώστε να δεις ότι έβαλε άλλο πρόσωπο στην καρδιά του. Συνεπώς μία συναισθηματική εκδίκηση θα στη δείξει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ