Ιάκωβος Γκόγκουα: Αυτές είναι οι 4 θεραπείες προσώπου που χρειάζεσαι για να λάμπεις πριν & μετά τις γιορτές

Τα πάρτι , τα ξενύχτια και οι αυξημένες υποχρεώσεις των ημερών μπορεί να κάνουν την επιδερμίδα σου να δείχνει θαμπή και κουρασμένη

Μήπως οι γιορτές αντί για χαρά και ενθουσιασμό, σου προκαλούν άγχος και σύγχυση εξαιτίας της κουρασμένης και θαμπής επιδερμίδας σου; Η πιο σημαντική συμβουλή που πρέπει να λάβεις υπόψη σου, εφόσον θέλεις τέλειο πρόσωπο στις γιορτές,  αλλά και μετά από αυτές, είναι να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη. Έπειτα, επίλεξε στρατηγικά τις αναίμακτες και αποτελεσματικές θεραπείες προσώπου που θα σου χαρίσουν σύσφιγξη, ενυδάτωση και λάμψη. 

Μεσοθεραπεία (ενέσιμη ή με roller)
Θα μεταφέρει στο χόριο και τον υποδόριο ιστό ένα «κοκτέιλ» με ουσίες άκρως θρεπτικές για το δέρμα σου, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα θα σου επανακτήσει τη χαμένη ελαστικότητα και δομή της, ενώ παράλληλα προλαμβάνει την εμφάνιση νέων ρυτίδων, βελτιώνει την όψη των μαύρων κύκλων και δημιουργεί μια υγιή όψη. Θα δεις αποτέλεσμα μετά τη δεύτερη με τρίτη συνεδρία και υπάρχει απόκλιση μεταξύ τους τουλάχιστον 10 ημέρες.

Fractional Laser
Πανάδες, δυσχρωμίες, λεπτές γραμμές ή ουλές από ακμή; Το fractional laser μπορεί να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα προβληματικά σημεία εντελώς ανώδυνα, εύκολα και γρήγορα. Πώς; Εισχωρώντας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και τραυματίζοντάς τα, ο οργανισμός αναγκάζεται να παράξει κολλαγόνο και ελαστίνη για να αποκαταστήσει τις βλάβες. Τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή μετά από περίπου μία εβδομάδα.

Botox 
Ένα από τα δημοφιλέστερα ενέσιμα προϊόντα, το Botox αναλαμβάνει να «σβήσει» τις ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, το μέτωπο και το μεσόφρυο. Μια λεπτή βελόνα εγχύει το υλικό στα εν λόγω σημεία και ακινητοποιεί τους μυς που προκαλούν ρυτίδες. Μέσα σε 10-15 ημέρες, μπορείς να δεις (θαυμάσεις) το τελικό αποτέλεσμα. Αν μετά από 6 μήνες δεν επαναληφθεί η διαδικασία, η επιδερμίδα θα επανέλθει στην αρχική κατάστασή της. 

Ραδιοσυχνότητες
Το ultherapy βασίζεται στις ιδιότητες ανάπλασης που διαθέτει η επιδερμίδα σου, τοποθετώντας στους ιστούς στοχευμένη ενέργεια υπερήχων σε βάθος 1-2 χιλιοστών. Προκαλώντας θερμοπηξία σε ελεγχόμενο βαθμό και χωρίς να τραυματίζει την επιφάνεια του δέρματος το ultherapy προκαλεί την συστολή των ιστών, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου. Οι λεπτές γραμμές «σβήνουν», η επιδερμίδα συσφίγγεται. Η διαφορά είναι ήδη εμφανής μετά το τέλος της συνεδρίας, αλλά το αποτέλεσμα βελτιώνεται διαρκώς μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ