Σπάνιες Vintage Pics: Η μυστική παράσταση χορού που έδωσε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα στην Royal Opera House - Παρτενέρ της ο διάσημος χορευτής Wayne Sleep

Έκαναν μυστικές πρόβες για μήνες

Όταν ήταν παιδί  η Diana Spencer ονειρευόταν να γίνει μπαλαρίνα, αλλά τα όνειρά της ναυάγησαν καθώς ήταν πολύ ψηλή γι' αυτό. Παρ 'όλα αυτά, συνέχισε να χορεύει  σε όλη τη διάρκεια της ζωής της και χόρεψε περίφημα με τον John Travolta στην δεξίωση που έδωσε ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρέιγκαν στον Λευκό οίκο  το 1985.

Η Νταϊάνα εξέπληξε ακόμη  μία φορά και τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Κάρολο  όταν για πολλούς μήνες έκανε κρυφές πρόβες με  τον διάσημο  χορευτή μπαλέτου Wayne Sleep  και στη συνέχεια έδωσε μία παράσταση μαζί του.

Όταν οι δύο τους βρέθηκαν μαζί  στην Royal Opera House στις 23 Δεκεμβρίου 1985 για  ένα χριστουγεννιάτικο σόου , η πριγκίπισσα Νταιάνα έκανε τη μεγάλη έκπληξη  και πήγε στη σκηνή για να χορέψει το "Uptown Girl" του Billy Joel με τον Wayne παρτενέρ της.

"Οκτώ φορές έπεσε και ανέβηκε η κουρτίνα της σκηνής... 2000 άτομα μας παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα. Δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο ποτέ πριν", δήλωσε ο Wayne Sleep αργότερα σε μια συνέντευξη που εξηγούσε πώς η Νταϊάνα  εξέπληξε ολόκληρο το κοινό.

"Οι θεατές έπαθαν σοκ όταν συνειδητοποίησαν ότι ήταν αυτή.  Της είπα : Τώρα πρέπει να δώσεις εξηγήσεις στον Πρίγκιπα Κάρολο  «Δεν χρειάζεται είναι ο σύζυγός μου», μου είπε και στη συνέχεια είπε "Λοιπόν , εντάξει θα το κάνω", ανέφερε ο Wayne.

 

Η παράσταση ήταν μια μεγάλη έκπληξη για όλους και οι δύο παρτενέρ τελικά κατάφεραν να κρατήσουν μυστική την παράσταση τους όχι μόνο από τον πρίγκιπα Κάρολο  και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, αλλά και από τους παπαράτσι,, αναφέρει το Vintage every day.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ