Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια - Ποιοι πρέπει να προσέξουν;

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση και το oroskopos.gr δίνουν τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ: Το πολύστροφο μυαλό σας σε συνδυασμό με τη διαίσθηση, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να αλλάξετε στυλ, κάτι που θα κάνει αίσθηση στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιλέξτε μια άλλη μέρα για να λύσετε διαφορές με αγαπημένα πρόσωπα. Βγάλτε απ’ το μυαλό σας μια παλιά σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ελιχθείτε και μη στενοχωριέστε αν κάποια πράγματα δε γίνουν όπως τα θέλετε. Μην κάνετε καμία κίνηση από εγωισμό, γιατί θα απογοητευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχουν άτομα που θα σας βοηθήσουν στις νέες σας προσπάθειες. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και για τίποτα να επέμβει στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Οι σκέψεις σας σήμερα θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μη ρισκάρετε αλόγιστα σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε βαρύτητα στην επικοινωνία και το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει να το εκμεταλλευτείτε. Η έλξη που θα νιώσετε για ένα νέο πρόσωπο θα είναι αμοιβαία.

ΖΥΓΟΣ: Για να δείτε θετικά το μέλλον, απαλλαγείτε από παλιά προβλήματα. Οι αλλαγές στο χώρο σας μικρές ή μεγάλες θα φτιάξουν την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε. Μάθετε από τα λάθη σας, αλλά αποφύγετε τις δυνατές συγκινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μη φανείτε αδικαιολόγητα σπάταλοι στα μάτια των συνεργατών σας. Διαμορφώστε το πρόγραμμά σας ώστε να εξομαλύνετε διαφορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συζητήστε με το ταίρι σας αυτά που σας προβληματίζουν, για να σεβαστεί την ανάγκη σας για απομόνωση. Ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν χωρίς να περιμένετε βοήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ολοκληρώστε τις εργασίες σας για να μπορέσετε να μείνετε μέσα και να ξεκουραστείτε. Επιμείνετε στις προσπάθειές σας να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΣ: Ακόμα και αν η μέρα ήταν δύσκολη, βγείτε έξω με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πείτε αυτό που θέλετε χωρίς να φοβάστε για να βγείτε κερδισμένοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ