Όλες οι φωτογραφίες & τα βίντεο από τα Χριστούγεννα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας στον πύργο τους στο Σάντριγχαμ

Η Βρετανική βασιλική οικογένεια με Κέιτ Μίντλετον, Πρίγκιπα Ουίλιαμ, Τζορτζ, Σάρλοτ και βασίλισσα Ελισάβετ... εμφανίστηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στην εκκλησία, "μοιράζοντας" μηνύματα χαράς και ευτυχίας. 
 

Την παράσταση "έκλεψε" η 4χρονη κορούλα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ... Σάρλοτ, όπου εμφανίστηκε με ένα ροζ φλαμίνγκο στα χέρια και μαζί με τη μαμά της, η πριγκίπισσα για πρώτη φορά παρέστη με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στην επίσημη, χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντριγχαμ.

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ένα πολύ chic μπεζ παλτό και το επίσημο καπέλο της, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προτίμησε ένα κλασικό κοστούμι που το συνδύασε με μαύρο παλτό. 

Χωρίς τον Φίλιππο στην εκκλησία η Βασίλισσα Ελισάβετ

Η 93χρονη βασίλισσα έφτασε στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής του Σάντριγχαμ χωρίς τον δούκα του Εδιμβούργου. Ο πρίγκιπας Φίλιππος, 98 ετών, νοσηλευόταν επί τέσσερις ημέρες λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, όμως πήρε εξιτήριο και βρίσκεται στο Σάντριγχαμ, όπου η βασιλική οικογένεια κατά παράδοση περνά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας, που έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί, θα μεταδοθεί σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με τα αποσπάσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη, η Ελισάβετ κάνει λόγο για μια «αρκετά ταραχώδη» χρονιά και καλεί τους Βρετανούς να ξεπεράσουν τις διαφορές τους, την ώρα που η χώρα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στις 31 Ιανουαρίου, αναφέρει η Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#New The Queen and members of the British royal family attended the Christmas Church Service at St Mary Magdalene Church (25th December). In attendance: The Queen, The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall, The Duke and Duchess of Cambridge, Prince George and Princess Charlotte, Princess Beatrice and Edoardo Mapelli Mozzi, Princess Eugenie and Jack Brooksbank, The Earl and Countess of Wessex, Lady Louise and James Viscount Severn, The Princess Royal and Timothy Laurence. #britishroyalfamily #britishroyals #thequeen #queenelizabeth #princecharles #princeofwales #duchessofcornwall #princewilliam #dukeofcambridge #duchessofcambridge #princegeorge #princesscharlotte #princesseugenie #princessbeatrice #countessofwessex #princessanne #royalfamily #instaroyals #royalnews

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Addicted (@royal.addicted) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

British Royal Family attended a church service at Sandringham.|| 25 December 2019 #herroyalwillnkate #hisroyalgeorge #herroyalcharlotte

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη herroyalhighnesses (@herroyalhighnesses) στις

«Ιδιωτικές οικογενειακές στιγμές» στον Καναδά για Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπα Χάρι και Άρτσι, μακριά από την βασιλική οικογένεια:

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κάνουν ένα διάλειμμα από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να περάσουν λίγο χρόνο σαν οικογένεια, αλλά και εξαιτίας των έντονων επικρίσεων που έχουν δεχτεί το τελευταίο διάστημα από μερίδα του Τύπου. Το διάσημο ζευγάρι έχει επιλέξει να περάσει τα Χριστούγεννα μακριά από την Αγγλία και συγκεκριμένα στον Καναδά.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ