Ήλιος σε Σύνοδο με τον Δία 27/12: Φέρνει τύχη και αισιοδοξία για όλα τα ζώδια

Η Μεγαλειώδης Σύνοδος Ήλιου - Δία στο Ζώδιο του Αιγόκερω,την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019, σου δίνει την ευκαιρία, να τολμήσεις το ακατόρθωτο, αφού η Τύχη θα είναι απόλυτα με το μέρος σου!
 

Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να κάνεις ένα «δώρο» στον εαυτό σου και να απολαύσεις όμορφες γιορτινές στιγμές, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα προβλήματα, τις πιέσεις και τις ευθύνες!

Ώρα να κοιτάξεις, πως θα περάσεις καλά, μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Βάζεις τέλος στα προβλήματα, την μιζέρια και το άγχος και ξεκινάς να βλέπεις την φωτεινή πλευρά της καθημερινότητας, αφού το ηθικό σου θα αναπτερωθεί και θα πάρεις σημαντικές ανάσες χαράς!

Γενικά, αυτή η πλανητική όψη, έρχεται για να χαρίσει την τύχη και την ευκαιρία σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού, δίνοντας ουσιαστική στήριξη που θα τους βοηθήσει να δουν την φωτεινή πλευρά της ζωής, αναφέρει το oroskopos.gr.

Τα ζώδια που δέχονται την εύνοια αυτής της θετικής όψης είναι κυρίως, οι εκπρόσωποι της Γης και του Νερού, του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Θα εκτιμηθεί επιτέλους ο κόπος και ο αγώνας που έχεις δώσει μέχρι τώρα, στον επαγγελματικό τομέα και ετοιμάσου να δεχθείς μία νέα ευκαιρία καριέρας ή μία προαγωγή!

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα ταξίδι, μία επικοινωνία ή ένα μήνυμα, θα ανακτήσει την αισιοδοξία σου και θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου και την επιτυχία!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ένα νέο οικονομικό θετικό γεγονός ή καυτές ερωτικές στιγμές, θα σου φέρουν μεγάλη χαρά! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία νέα σχέση ξεκινά ή μία σχέση επισημοποιείται! Η συντροφική ζωή στα καλύτερα της! 

ΛΕΩΝ
Αλλάζεις τη ζωή σου, την καθημερινότητα σου και βελτιώνεις συνθήκες εργασίας, όπως και την εμφάνιση σου!  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υποδέχεσαι τον έρωτα στη ζωή σου, χορταίνεις απολαύσεις, διασκεδάσεις και θαυμασμό από τους γύρο σου και κυρίως, από ερωτικές κατακτήσεις!  

ΖΥΓΟΣ
Προκύπτει ένα ευχάριστο γεγονός στο σπίτι και στον τομέα της οικογένειας! Προσέγγιση από το ερωτικό παρελθόν θα έχεις! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρχεσαι σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου! Μία πρόταση, ένα χαρμόσυνο μήνυμα ή μια ευχάριστη συνάντηση, έρχεται!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βλέπεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει και στον έρωτα, μπορείς να αποκτήσεις και πάλι ασφάλεια, αισθησιασμό και σταθερότητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ήρθε η ώρα τους στόχους σου, να τους διεκδικήσεις και να τους κατακτήσεις! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου και αυτό που θέλεις πολύ μπορεί να γίνει, αρκεί να αρπάξεις την ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καταφέρνεις να διώξεις μακριά τα μαύρα σύννεφα από τη ζωή σου, αναπτερώνεται το ηθικό σου και βρίσκεις και πάλι το σθένος και την ψυχική σου ηρεμία! Ναι, στις παρασκηνιακές ενέργειες!

ΙΧΘΥΣ
Ο κοινωνικός σου κύκλος γίνεται μεγαλύτερος και έρχεσαι σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που μαζί τους μπορείς πραγματικά να πας ένα βήμα παρακάτω! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ