O Κυριάκος & η Μαρέβα Μητσοτάκη μας εύχονται χρόνια πολλά & καλά Χριστούγεννα από την Κάσο (φώτο)

Οι ευχές από τον πρωθυπουργό και τη σύζυγο του

Στην Κάσο θα μετέβη ανήμερα Χριστουγέννων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός που είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί το ακριτικό φυλάκιο, παρακολούθησε  τη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του νησιού και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πετώντας με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, πάνω από το Αιγαίο, με προορισμό την Κάσο! Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

Το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Μέτσοβο, την πατρίδα του Ευάγγελου Αβέρωφ, όπου θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλά Χριστούγεννα!? _ Merry Christmas!?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

Στο μεταξύ εχθές ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του Μαρέβα υποδέχθηκαν τα παιδιά στο Μέγαρο Μαξίμου για να ακούσουν χριστουγεννιάτικα κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Tην αρχή έκαναν τα παιδιά του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ», ο οποίος προσφέρει σπουδαίο έργο και στηρίζει παιδιά, εφήβους και ενήλικες με αυτισμό και νοητική αναπηρία, με στόχο την ψυχοκοινωνική εξέλιξη και την πλήρη ένταξή τους σε μία κοινωνία ίσων ευκαιριών.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη υποδέχτηκαν τον Σύλλογο Ασηγωνιωτών «Παύλος Γύπαρης» και την Ένωση Κρητών «Άγιος Ανδρέας Κρήτης».

Ένας μικρός βρακοφόρος Κρητικός, ο οποίος θέλησε να πει δύο μαντινάδες, θύμισε στον πρωθυπουργό ότι τον είχε συναντήσει πέρυσι τέτοια μέρα: «Πέρυσι σου είπα μια μαντινάδα και βγήκες πρωθυπουργός, δηλαδή σου έφερα τύχη», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Μας φέρατε γούρι πέρυσι, να μας φέρετε και φέτος», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης στα μέλη των συλλόγων που ταξίδεψαν από την Κρήτη για να του πουν τα κάλαντα και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ