Η Victoria Beckham βάφτισε τα δυο της παιδιά, Harper & Cruz Beckham - Η οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram  

Αρκετά συγκινημένη η Victoria Beckham αποκάλυψε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, ότι η 8χρονη κόρη της Harper και ο 14χρονος Cruz, βαφτίστηκαν σε μια τελετή γεμάτη λαμπερούς καλεσμένους το Σάββατο.

Η 45χρονη Victoria Beckham έγραψε στη λεζάντα της οικογενειακής φωτογραφίας, που τραβήχτηκε μέσα στην Καθολική εκκλησία στην οποία πραγματοποιήθηκε η βάφτιση των δύο μικρότερων παιδιών που έχει αποκτήσει με τον David Beckham και ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας βρίσκονται όπως θα δεις και οι διάσημοι νονοί.

Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανη για τα παιδιά μου και ευγνώμων για την οικογένειά μου και τους πιο υπέροχους νονούς. Σας αγαπάμε Eva Longoria, Ken Paves, Marc Anthony και David Gardner”.

Η μικρή Harper φωτογραφήθηκε δίπλα στους νονούς της ηθοποιού Eva Longoria και του κομμωτή Ken Paves, αλλά και στην μητέρα της, η οποία επέλεξε ένα λευκό σύνολο για τη συγκεκριμένη περίσταση.

Το μυστήριο έλαβε χώρα σε μια Καθολική εκκλησία στο Cotswolds της κεντρικής Αγγλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Eva Longoria εθεάθη την Παρασκευή να φτάνει στο σπίτι των Beckham στο Λονδίνο, μια μέρα δηλαδή πριν ταξιδέψουν για τη βάφτιση.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


I mean come on this is ridiculously cute & Harper wanted to wish everyone a very Merry Christmas #ASL

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ