Η αγαπημένη μας Άντα Λεούση δίνει τις προβλέψεις της ημέρας: Τι θα γίνει & ποιοι πρέπει να προσέξουν; 

Τα Ζώδια Σήμερα 24 Δεκεμβρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση και το oroskopos.gr δίνουν τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να μην αντέξετε τις εντάσεις, γι’ αυτό μην τις προκαλέσετε. Σχέσεις και συνεργασίες θα ευνοηθούν, αρκεί να μπορέσετε να ξεχωρίσετε τα πρόβατα από τα ερίφια.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντιμετωπίστε ότι συμβαίνει με σύνεση και λογική, αποφεύγοντας να ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Προσέξτε μη φανείτε αλαζόνες σε άτομα που δεν πρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περιστάσεις ίσως να μη μπορέσουν να σας στηρίξουν απόλυτα να πετύχετε τους ρυθμούς ανάπτυξης που περιμένετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνειδητοποιήσετε ότι θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε κάποια προετοιμασία, που θα σας φέρει την επιτυχία αργότερα.

ΛΕΩΝ: Θα χρειαστεί να κάνετε πολλές συζητήσεις και επαφές για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, γι’ αυτό φυλαχτείτε από ξαφνικές αποκαλύψεις που μπορεί να σπιλώσουν την καλή σας εικόνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προωθήστε με αποφασιστικότητα τα σχέδιά σας, καθώς η μέρα έχει τη δυνατότητα να σας δώσει καλές προϋποθέσεις για να επιτύχετε σημαντική πρόοδο.

ΖΥΓΟΣ: Επαναπροσδιορίσετε την θέση σας απέναντι σε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν και εισπράξτε αντίστοιχα την θετική τους ανταπόκριση σαν επιβράβευση της μέχρι τώρα συμπεριφοράς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η οικονομική σας κατάσταση θα παρουσιάσει αύξηση, αλλά δε θα λείψουν κάποιοι σοβαροί προβληματισμοί για τις μελλοντικές σας επιλογές ή την διαχείριση περιουσιακών σας στοιχείων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στις κατευθύνσεις σας και γι’ αυτό θα πρέπει να φανείτε πολύ προσεχτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το αλάθητο ένστικτό σας για να κάνετε σωστές επιλογές και κινήσεις. Η καλή σας τύχη θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις στους τομείς που προβληματίζεστε ιδιαίτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέματα γραφειοκρατίας θα επιλυθούν πιο εύκολα, ενώ μπορείτε να περιμένετε και την βοήθεια από κάποια άτομα που σχετίζονται με τις υποθέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Φανείτε περισσότερο καχύποπτοι και επιφυλακτικοί σε τυχόν προσφορές που θα σας γίνουν από άτομα που δε γνωρίζετε καλά και διερευνήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας ενός σχεδίου που ίσως διαχειριστείτε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ