Η Τάιρα Μπάνκς απαντάει για τον τελικό του GNTM 2: Damn! Την επόμενη φορά μην το ξανά κάνετε 

Στον τελικό του ελληνικού GNTM 2 αναφέρθηκε με δεύτερη ανάρτησή της στο Twitter η Τάιρα Μπανκς.

Μετά από εκατοντάδες απαντήσεις, η Τάιρα Μπανκς φαίνεται πως έβγαλε τελικά άκρη τι τελικά συνέβη στον τελικό και επέστρεψε με δεύτερη ανάρτηση, όπου σχολιάζει το αποτέλεσμα, στέλνοντας ένα μήνυμα στους τηλεθεατές, την παραγωγή και τις δυο νικήτριες.  

 «Διαβάζω σχόλια και πλέον έχω μια γενική εικόνα. Προς τους φανς: Ξέρω πως είναι χάλια όταν επενδύεις σε ένα πρόγραμμα και μετά γίνεται αυτό. Προς τους παραγωγούς: Ξέρω ότι θα λάβετε υπόψιν σας τα σχόλια των φανς και θα δουλέψετε αρκετά ώστε να αποφύγετε κάτι παρόμοιο στο μέλλον», έγραψε η ίδια, στέλνοντας δυο emojis προς τις νικήτριες. 

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι βλέποντας τις αντιδράσεις στην Ελλάδα, μετά τον τελικό του GNTM 2 με τις δύο νικήτριες η Τάιρα Μπανκς, είχε γράψει τα εξής στο Twitter για να μάθει τι ακριβώς έγινε:

«Ακούω πολλά για το Greece’s Next Top Model. Μπορεί κάποιος να μου πει (φανς ή από την παραγωγή) τι έχει συμβεί; Δεν ελέγχω τις διεθνείς παραγωγές του Top Model, όμως με ενδιαφέρει».

 

 

Οι Έλληνες στο Twitter δεν έχασαν λεπτό από το να δώσουν την δική τους απάντηση στην Τάιρα Μπανκς για τον τελικό του GNTM 2 κάνοντας τα ποστ τους viral:

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ