Όλος ο κόσμος της μόδας στο ξεχωριστό opening του Aesthet Flagship Store (φώτο)

Το κορυφαίο e-shop που φιλοξενεί καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές και ανερχόμενα ελληνικά brands, μετά την επιτυχημένη boutique της Μυκόνου στο Nammos Village, απέκτησε τον δικό του χώρο στο κέντρο της Αθήνας

Με ένα ξεχωριστό cocktail party άνοιξε επίσημα το πρώτο Aesthet Flagship Store στο κέντρο της Αθήνας (Βαλαωρίτου 15), την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019.

Η Αλεξάνδρα Ζάκκα-Χαλκιά, δημιουργός του aesthet.com, υποδέχτηκε τους καλεσμένους της, οι οποίοι από νωρίς το απόγευμα βρέθηκαν στο νέο κατάστημα.

Εκπρόσωποι των media, Έλληνες δημιουργοί και σχεδιαστές που συνεργάζονται με το Aesthet, καθώς και celebrities, influencers και καταξιωμένα άτομα από τον χώρο της μόδας, θαύμασαν από κοντά το νέο ιδιαίτερο χώρο του Aesthet στην καρδιά της πόλης.

Το κορυφαίο e-shop που φιλοξενεί καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές και ανερχόμενα ελληνικά brands, μετά την επιτυχημένη boutique της Μυκόνου στο Nammos Village, απέκτησε τον δικό του χώρο στο κέντρο της Αθήνας.

Το μοναδικό Aesthet Flagship Store σχεδιάστηκε ειδικά από τον Σταύρο Παπαγιάννη και την ομάδα του Stage Design Office, σε έναν υπέροχο χώρο 200 τ.μ. ζωντανεύοντας με τον πιο elegant τρόπο την υψηλή αισθητική του Aesthet.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ