Ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ μαγειρεύει με την Βασίλισσα Ελισάβετ - Τέσσερις γενιές της βασιλικής οικογένειας ετοιμάζουν χριστουγεννιάτικες πουτίγκες (φώτο)

Άψογος σεφ ο γιος της Κέιτ Μίντλετον

Ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ απέδειξε ότι έχει ταλέντο στη μαγειρική. Ο εξάχρονος γιος της Κέιτ Μίντλετον κέρδισε τις εντυπώσεις όταν τέσσερις γενιές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας συγκεντρώθηκαν στην κουζίνα για να ετοιμάσουν χριστουγεννιάτικες πουτίγκες.

Κάτω από το γεμάτο λατρεία και περηφάνια βλέμμα της γιαγιάς του, Βασίλισσας Ελισάβετ, και με λίγη βοήθεια από τον παππού του, πρίγκιπα Κάρολο και τον πατέρα του , πρίγκιπα Ουίλιαμ ο μικρός δούκας του Κέιμπριτζ, ανακατεύει με προσοχή το μίγμα .

Προς μεγάλη ανακούφιση του πατέρα του, ο μικρός σεφ, δεν λέρωσε καθόλου το λευκό του πουκάμισο παρότι δεν φόρεσε ποδιά και ούτε ανασήκωσε τα μανίκια του.

Η βασίλισσα και οι τρεις μελλοντικοί βασιλιάδες (Πρίγκιπας Κάρολος, Πρίγκιπας Ουίλιαμ , πρίγκιπας Τζορτζ), συγκεντρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο υπέροχο Music Room, ένα από τα 19 State Rooms του Παλατιού του Μπάκιγχαμ για να ετοιμάσουν πουτίγκες για τον βρετανικό στρατό.

Στιγμιότυπα από την οικογειακή μαγειρική τραβήχθηκαν σε βίντεο για να δημοσιευθούν  στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασιλικής οικογένειας. Αυτή τη χρονιά οι γαλαζοαίματοι της Αγγλίας πρωτοτύπησαν δημοσιεύοντας στιγμές από την οικογενειακή ζωή στο παλάτι.

Η βασίλισσα για την περίσταση φόρεσε ένα ανοιχτό γαλάζιο φόρεμα   σχεδιασμένο από την Angela Kelly, το οποίο συνδύασε με ζαφειρένια καρφίτσα με διαμάντια και μαργαριταρένιο κολιέ.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ φόρεσε μαυρόασπρο πουκάμισο και καρώ παντελόνι.

Πίσω τους διακρίνεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο με κορνίζες , κορώνες και άλλα στολίδια, ενθύμια της βασιλικής οικογένειας.

Οι πουτίγκες θα παραδοθούν την επόμενη χρονιά ως μέρος μιας εκστρατείας της Βρετανικής Βασιλικής Λεγεώνας για την αντιμετώπιση της μοναξιάς μεταξύ των βετεράνων των ένοπλων δυνάμεων, αναφέρει η Daily Mail.

Συνολικά θα μοιραστούν 99 πουτίγκες ,ως συμβολισμός για τη στιγμή που η βασίλισσα θα συμπληρώσει το 99ο έτος της ηλικίας της .

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ