Συγκινεί ξανά ο Θάνος Μικρούτσικος: "Αντί για δώρα φέτος δώστε αίμα" - Η έκκληση από το νοσοκομείο

Μαθήματα ζωής δίνει ο γνωστός συνθέτης

Ο Θάνος Μικρούτσικος δίνει γενναία τη μάχη του με τον καρκίνο. Αυτές τις μέρες ο αγαπημένος συνθέτης βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο και συγκλονίζει για ακόμα μία φορά με το πολύ ανθρώπινο και συγκινητικό μήνυμα που απευθύνει μέσω facebook.

"Αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο χρειάστηκε πολλές φορές να κάνω μετάγγιση αίματος. Το ίδιο και οι άνθρωποι στους διπλανούς θαλάμους. Σκεφτόμουνα αντί για δώρο φέτος να δώσετε αίμα. Για τον Θ.Μ. Για κάποιον που το έχει ανάγκη. Αυτές τις γιορτές σκεφτείτε τους άλλους και γίνετε αιμοδότες", γράφει.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο οποίος νοσηλεύεται τον τελευταίο ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο, έδωσε ξανά ένα μάθημα δύναμης και αισιοδοξίας στους φίλους του:

"Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου. Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα. “Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι αυτό είναι” που λέει και ο αγαπημένος μου Χικμέτ", έγραψε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ