"True Leaders 2019": Η Icap βράβευσε τις καλύτερες 82 εταιρείες και ομίλους

Τα βραβεία απένειμαν, μεταξύ άλλων, o Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, και ο Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης.

Η ICAP, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), βράβευσε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, για 9η συνεχή χρονιά, τις Εταιρείες και τους Ομίλους – Ηγέτες βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματά τους.

Τα βραβεία απένειμαν, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, o Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, και οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), και Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών ICAP.

Η λαμπρή τελετή, υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), παρουσιάστηκε από την anchorwoman του Δελτίου Ειδήσεων του Star, κα Ράνια Τραγόμαλλου και σε αυτή συμμετείχαν 350 Ανώτατα Στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ