Με κατακόκκινο παλτό & σύνολο η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας - Η οικογένεια επιλέγει το χριστουγεννιάτικο δέντρο (φώτο- βίντεο)

Το υπέροχο κόκκινο σύνολο της μελλοντικής βασίλισσας της Σουηδίας

Η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας, ο σύζυγος της πρίγκιπας Δανιήλ και τα παιδιά τους , πριγκίπισσα Εστέλ της Σουηδίας και πρίγκιπας Όσκαρ, πήγαν σε μια εκκλησία για να παρακολουθήσουν την ιστορία της γέννησης του Κυρίου.

Πριν από αυτό ο μικρός πρίγκιπας Όσκαρ επέλεξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του.

Όπως κάθε χρόνο, στο τέλος του έτους η  Διάδοχος του σουηδικού θρόνου, απευθύνει τις ευχές της στο λαό, μέσω ενός οικογενειακού βίντεο .

Είναι μια συνήθεια που είχε ο πατέρας της Βασιλιάς Κάρολος ΙΣΤ΄ Γουσταύος, και διατηρεί και εκείνη κάθε χρόνο μετά τη γέννηση της μικρής πριγκίπισσας Εστέλ το 2012.

Φέτος στο βίντεο που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου, σε όλους τους επίσημους λογαριασμούς Social Media του παλατιού, η πριγκίπισσα Βικτώρια με κόκκινο παλτό & πουκάμισο και μαύρο παντελόνι επισκέπτεται με την οικογένεια της μια μικρή εκκλησία.

 

 

Κόκκινο ταγιέρ με μεσάτο σακάκι και κλος φούστα επέλεξε η μελλοντική βασίλισσα της Σουηδίας και για να διαλέξει με τα παιδιά της το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στολίσει στο παλάτι.

Ο μικρός Όσκαρ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, ενώ οι υπεύθυνοι για τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, υποδέχθηκαν την βασιλική οικογένεια με τις παραδοσιακές στολές τους, αναφέρει η Daily Mail.

 

 

H 42χρονη πριγκίπισσα Βικτώρια συνδύασε το υπέροχο κόκκινο σύνολο της με μαύρες γόβες, μαύρο οπάκ καλσόν και μαύρη λεπτή ζώνη στη μέση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ