50 φωτογραφίες με τα "in" & "out" trends στη διακόσμηση για το 2020 - Για να μη σας βρει η νέα χρονιά "αδιάβαστες" (φώτο)

Η μόδα στη διακόσμηση για τη νέα χρονιά

Εντάξει... όλοι στολίσαμε γιορτινά το σπίτι μας και περιμένουμε τη νέα χρονιά γεμάτοι , ελπίδες, όνειρα και νέα σχέδια. Το 2020 είναι προ των πυλών και εμείς είμαστε έτοιμοι να το καλωσορίσουμε.

Η άφιξη του καινούργιου χρόνου είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να ανανεώσουμε το χώρο μας και να δώσουμε νέο στυλ στο σπίτι μας.

Οι τάσεις στη διακόσμηση φέτος αλλάζουν και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμες να "πετάξουμε" το παλιό και να βάλουμε νέες και μοντέρνες νότες στα δωμάτια του σπιτιού.

Ένας καινούργιος καναπές, νέα υφάσματα, μια αλλαγή στο χρώμα του τοίχου.

Ξεχάστε τα μετάλικα έπιπλα. Η νέα τάση θέλει έπιπλα με στρογγυλεμένες άκρες. Η κατάλευκη κουζίνα είναι "πασέ". Οι κλασσικές νότες στη διακόσμηση είναι in.Οι έντονες καμάρες είναι out. Ενώ στη μόδα είναι τα μοντέρνα έπιπλα και αξεσουάρ.

Το αληθινό μάρμαρο στον πάγκο της κουζίνας φεύγει από τη μόδα και τη θέση του παίρνει το  Faux. Εκτός μόδας είναι το σκυρόδεμα στα δάπεδα. Η νέα τάση θέλει Terrazzo πατώματα.

Ο επίσημος και αυστηρός διαχωρισμός στους χώρους φεύγει. Έρχονται οι "mix and match" χώροι που συνδυάζουν πολλά στυλ. Η ποιότητα επιστρέφει στην κρεββατοκάμαρα και η νέα τάση θέλει εξαιρετικά έπιπλα και ποιοτικά υφάσματα.

Πολύ της μόδας είναι φέτος τα έπιπλα με έμπνευση από την Ευρώπη. Ενώ τα πλαστικά φυτά πετάξτε τα. Είναι "out". Αντικαταστείστε τα με αληθινά. Πολύ εντυπωσιακή νέα τάση είναι η έντονη αντίθεση μεταξύ λευκού μαύρου. Αλλά και οι τοίχοι που είναι βαμμένοι σε ένα εντυπωσιακό χρώμα.

Όσο για το μπάνιο; Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Φέτος η μόδα το θέλει εντυπωσιακό και με έντονο design στους τοίχους. Οι γήινοι τόνοι είναι πολύ της μόδας φέτος, ενώ ξεχάστε το "βιομηχανικό στυλ".

Οι πόρτες να βαφτούν σε σκούρα χρώματα . Είναι της μόδας και δίνει ύφος στο χώρο. Η "τελειότητα" στους συνδυασμούς των επίπλων αποχωρεί ως μονότονη. Τοπ τάση φέτος είναι ο συνδυασμός παλιού - νέου

Ξεχάστε την παλ μονοχρωμία στη διακόσμηση, Η νέα τάση λέει: "Ζήτω το έντονο χρώμα"

To Elle Decor στο αναλυτικό ρεπορτάζ του παρουσιάζει τα "in" και τα "out" στη διακόσμηση για το 2020 για να μη μας βρει ο νέος χρόνος "αδιάβαστες". Δείτε τα .

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ