Ο πρίγκιπας Χάρι ντύθηκε Άγιος Βασίλης & στέλνει χριστουγεννιάτικο μήνυμα σε βίντεο - Οι μυστικές διακοπές του ζεύγους στον Καναδά (φώτο-βίντεο)

Μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές του Χάρι και της Μέγκαν

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, πήραν ένα διάλειμμα  έξι εβδομάδων από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις και βρίσκονται στον Καναδά.  Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο οκτώ μηνών γιος τους Άρτσι, πραγματοποιήσαν το υπεραντλαντικό ταξίδι και το μέρος στο οποίο διαμένουν παραμένει μυστικό.

Μαζί τους στον Καναδά βρίσκεται και η μητέρα της Μέγκαν , Ντόρια , η οποία ταξίδεψε από το Λος Άντζελες για να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με το ζευγάρι και μερικούς φίλους. Η Μέγκαν έζησε στον Καναδά για επτά χρόνια όταν πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά Suits.

Ανάμεσα στους φίλους που έχει το βασιλικό ζεύγος εκεί είναι η στυλίστρια Jessica Mulroney και ο σύζυγος της, ο τηλεοπτικός παρουσιαστής  Ben, οι οποίοι παραβρέθηκαν μαζί με τα τρία παιδιά τους στο γάμο του Χάρι και της Μέγκαν.

Ο πρίγκιπας Χάρι ντύθηκε Άγιος Βασίλης και έστειλε τις ευχές του με ένα βίντεο στα παιδιά των Βρετανών αξιωματικών του στρατού, που έχασαν τους γονείς τους.

Ο δούκας του Σάσεξ ξεκινά το μήνυμα του, με τη γνωστή φράση "Ho ho ho". Στη συνέχεια στο συγκινητικό μήνυμα του λέει: "Ναι, ξέρω ότι το να χάνεις τον γονιό σου είναι απίστευτα σκληρό. Ξέρω όμως επίσης ότι ο καθένας από εσάς βοηθά τον άλλο να αντεπεξέλθει και ότι όλοι θα έχετε ένα υπέροχο μέλλον και απίστευτα Χριστούγεννα"

Η Μέγκαν στη διάρκεια των διακοπών της βρήκε την ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο με τον στενό της φίλο  Markus Anderson που είναι μέλος στο διάσημο prive club Soho House.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θεώρησαν ότι θα είναι καλύτερο να περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο και προτίμησαν τον Καναδά από την πατρίδα της Μέγκαν την Αμερική , αναφέρει η Daily Mail.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ