Μαίρη Κατράντζου, Πάρης Βαλταδώρος & Μπράτης έντυσαν τις όμορφες κριτές & τις φιναλίστ του GNTM 2 - Δείτε τις τουαλέτες 

Υπέροχες δημιουργίες στο τελικό του GNTM 2. 

Ο σχεδιαστής Πάρης Βαλταδώρος, είχε δημιουργήσει τα φανταχτερά και φινετσάτα φορέματα που έβαλαν οι φιναλίστ του τελικού GNTM 2... Κάτια, Άννα Μαρία και Κέισι, στην τελική δοκιμασία του διαγωνισμού που φωτογραφήθηκαν με τον αγαπημένο τους αγκαλιά στην βροχή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ποια είναι όμως η έκπληξη; Τα κορίτσια πρέπει να χορέψουν όσο πιο φυσικά μπορούν με τους… αγαπημένους τους! Αυτό, ήταν κάτι που σίγουρα δεν περίμεναν να συμβεί! @starchanneltv #StarChannelTv #GNTMgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece's Next Top Model (@gntmgr) στις

Τα φορέματα ήταν τρία ένα για την κάθε μία. Tο πορτοκαλί το φόρεσε η Άννα - Μαρία, το ρόζ η Κέισι, ενώ το κόκκινο της φωτιάς η Κάτια

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM 2 Άγγελος Μπράτης φημίζεται για τα πολύ αριστοκρατικά υφάσματα που επιλέγει. Επιμελήθηκε το ντύσιμο των κοριτσιών στο πλατό του τελικού, ξεχωρίζοντας οι τρεις φιναλιστ με τις υπέροχες τουαλέτες τους. 

Η αγαπημένη του Άννα Μαρία Ηλιάδου, το μπραντόπουλο... φόρεσε ένα εκπληκτικό μάξι ρόζ φόρεμα σε ίσια γραμμή με ιδιαίτερο σχέδιο στο λαιμό που την κολάκευε πολύ.

Η Κέισι Μίζιου εμφανίστηκε σαν Αιγύπτια θεά με μια κίτρινη τουαλέτα. Ενώ η Κάτια Ταραμπάνκο με style από άλλη δεκαετία δεν θα μπορούσε να μην λάμπει στην πετρόλ τουαλέτα που φόρεσε. 

Η εξαιρετικά λαμπερή Βίκυ Καγιά ενθουσίασε τους τηλεθεατές του τελικού του GNTM 2 με το συγκλονιστικό φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου που φόρεσε στο live.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you millions @marykatrantzou for the fab couture dress!Lets go live people! #gntmgr #starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_) στις

Από την άλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που έλαμψε με τις πούλιες και το λαμπερό της χαμόγελο, επέλεξε για την πρώτη της εμφάνιση στον τελικό του GNTM 2, ένα sequin φόρεμα Toi & Moi σε μπλε απόχρωση το οποίο συνδύασε με ίδιας απόχρωσης ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dance with me now @tsakirismallas #lovemyshoes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις

 

 

Διαβάστε επίσης: Τελικός GNTM 2 με ισοπαλία: Νικήτριες η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα-Μαρία - Οι βαθμολογίες των κοριτσιών
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ