Εξάγωνο Άρη με Πλούτωνα 22/12: Πάθος και δύναμη - Πως επηρεάζει το ζώδιο σου και τα ερωτικά σου;

Ερωτικές καυτές στιγμές, παθιασμένες εξομολογήσεις και προσεγγίσεις, ισχυροί έρωτες, αλλά και οικονομικά επιτεύγματα θα έχουμε το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019!  

Συγκεκριμένα, ο Άρης στον ερωτικό Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον σοβαρό Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα απόλυτα ωφέλιμο Εξάγωνο, για τους στόχους, τα ερωτικά και τα οικονομικά μας ζητήματα! 

Ώρα να εκφράσουμε πάθη και ανομολόγητες σκέψεις, κάνοντας τα πράξη με τον πιο σωστό τρόπο!

Πρόκειται για μία πολύ θετική όψη, που ξυπνάει αισθήσεις και επιθυμίες, που μέχρι τώρα βράζουν κρυφά, μετατρέποντας τα σε αποτελεσματική δράση!

Οι αποκαλύψεις που θα αντιμετωπίσουμε γενικά, θα μας ξαφνιάσουν εν μέρει, αλλά θα δρομολογήσουν την καθημερινότητα μας σε  θετικότερο επίπεδο! Οι ευκαιρίες για δράση θα είναι πολλές και στον οικονομικό τομέα!

Η φλόγα της συγκεκριμένης όψης Τριγώνου Άρη-Πλούτωνα, θα ευνοήσεις κυρίως τα ζώδια και τους ωροσκόπους της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) αλλά και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) και ιδιαίτερα εκείνους του 3ου δεκαημέρου, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

 ΚΡΙΟΣ
Θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν και μάλιστα εξαιτίας των δικών σου δυναμικών χειρισμών. Η περίοδος αποπνέει έντονη σεξουαλικότητα, είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι. Μπορείς να ζήσεις, αλλά κυρίως να προσφέρεις στο ταίρι σου, συγκλονιστικές εμπειρίες πάθους.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση με το σύντροφο είναι γεμάτη πάθος και εξελίσσεται όπως ακριβώς εσύ επιθυμείς, ακόμα κι αν γίνει μέσα από εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να γνωρίσεις κάποιο νέο άτομο που θα σου κινήσει έντονα το ενδιαφέρον ή να κερδίσεις το άτομο που καιρό επιθυμείς, διεκδικώντας το.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δυναμισμός  και δράση σε χαρακτηρίζουν στον εργασιακό χώρο, δίνοντας σου την δυνατότητα να προβάλλεις τα ταλέντα σου.
Αν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον στο χώρο της δουλειάς, τώρα έχεις την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περάσεις καυτές στιγμές με το ταίρι σου και να διεκδικήσεις με επιτυχία ότι επιθυμείς από την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, δραστηριοποιείσαι και κατακτάς ένα νέο έρωτα, ακόμα κι αν είναι περιστασιακός, κι ας μην είναι στη φύση σου κάτι τέτοιο.

ΛΕΩΝ
Ενδυναμώνεις τις οικογενειακές σχέσεις και τις κάνεις συναισθηματικά βαθύτερες. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι γίνεται πολύ καλύτερη. Ο πόθος και το πάθος για ένα πρόσωπο από το παρελθόν, σε δραστηριοποιεί για να καταφέρεις τώρα να το επαναφέρεις στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν φοβάσαι τις νέες γνωριμίες τώρα, όπως συνήθως, και φαίνεσαι τολμηρός λεκτικά και ακατανίκητα γοητευτικός στους άλλους. Μπορείς με τα καλύτερα επιχειρήματα να πείσεις για ότι επιθυμείς τον οποιοδήποτε και ιδιαίτερα τον ερωτικό σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ
Θα πραγματοποιήσεις πολλούς σημαντικούς οικονομικούς στόχους και θα καταφέρεις να διορθώσεις κατά πολύ τα οικονομικά σου.
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, θα μπορέσεις να σαγηνεύσεις αυτόν που επιθυμείς, με τον δυναμικό αισθησιασμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η γοητεία σου είναι στα ύψη και είσαι απίστευτα ελκυστικός και οφείλεις να το εκμεταλλευτείς, δεσμευμένος ή ελεύθερος. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις και να κερδίσεις ερωτικά αυτό που θες στον έρωτα. Πέρα από τον ερωτικό τομέα, προσπάθησε να είσαι διεκδικητικός και για οικονομικά επιτεύγματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οφείλεις να ακολουθήσεις πιστά την διαίσθηση σου και να δραστηριοποιηθείς σε οτιδήποτε σε προβληματίζει, ερωτικού χαρακτήρα ή μη. Υπάρχει η πιθανότητα να παρασυρθείς σε παρασκηνιακές ερωτικές δραστηριότητες, που όμως αξίζουν, αφού θα το απολαύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν φοβάσαι τις νέες γνωριμίες, κάθε άλλο, τις κυνηγάς για να πετύχεις ερωτικούς, και όχι μόνο, στόχους. Η σεξουαλική σου διάθεση είναι τόσο ανεπτυγμένη τώρα, που ίσως δείξεις ενδιαφέρον σε περισσότερα από ένα πρόσωπο! Πετυχαίνεις έναν μεγάλο στόχο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορείς τώρα να καταφέρεις την καριέρα σου να απογειωθεί, φτάνει να δραστηριοποιηθείς δυναμικά. Αν έχεις κάποια σχέση, πιθανόν να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας!

ΙΧΘΥΣ
Νέες γνωριμίες σε συναρπάζουν και αν είσαι ελεύθερος ίσως παθιαστείς με ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου. Η δύναμη σε συνδυασμό με την αισιοδοξία σου, σε κάνει ακατανίκητο στη διεκδίκηση των ονείρων σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Πες ναι σε ένα ταξίδι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ