Μια μαμά αποκαλύπτει ένα μεγαλοφυές χριστουγεννιάτικο κόλπο & γίνεται viral - Πως θα κάνετε τα παιδιά να σταματήσουν να γκρινιάζουν μέσα στο κατάστημα για παιχνίδια (φώτο)

Το ιδιοφυές τρικ είναι απλό και πιάνει

Τα Χριστούγεννα είναι δύσκολη εποχή να είσαι γονιός. Τα καταστήματα φοράνε τα γιορτινά τους και τα παιδιά ξετρελαίνονται. Ειδικά στο τμήμα των παιχνιδιών. Οι μικροί μπόμπιρες και τα κοριτσάκια θέλουν τα δώρα και τα θέλουν τώρα. 

Άσε που τα θέλουν όλα. Μια μαμά κουρασμένη από τη γκρίνια μέσα στο κατάστημα, αποφάσισε να βάλει τέλος σε όλα αυτά. Και βρήκε έναν πολύ έξυπνο τρόπο για να το κάνει. 

 Η Kristina Watts από το Μπέλφαϊρ, της Ουάσιγκτον εφάρμοσε ένα μεγαλοφυές τρικ για να κάνει τα παιδιά της να  σταματήσουν να ζητάνε επίμονα παιχνίδια μέσα στο κατάστημα, δημιουργώντας μια wishlist με φωτογραφίες.

Το "κόλπο είναι απλό" . Αντί να προσπαθείς να πείσεις το παιδί σου ότι δεν πρόκειται να του αγοράσεις εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι που διακαώς επιθυμεί, του ζητάς να ποζάρει χαμογελαστό με το παιχνίδι και το βγάζεις μια φωτογραφία με το κινητό σου.

Ετσι, η προσοχή του αποσπάται και του λες ότι θα στείλεις τη φωτογραφία του στον Aγιο Βασίλη. Η Kristina Watts σημειώνει ότι το παιδί μετά τη φωτογραφία ούτε κλαίει, ούτε παραπονιέται για το παιχνίδι.

Η ανάρτηση της στο Facebook έγινε viral. 

Η μητέρα τριών παιδιών δήλωσε στο Bored Panda, ότι όλα ξεκίνησαν πέρυσι. " Η πόλη μας είχε χτυπηθεί από τον τυφώνα Michael, που ήταν καταστροφικός. Τα Χριστούγεννα μου ζήτησαν να βρω τρόπο να δοθούν παιχνίδια στα παιδιά του δημοτικού σχολείου της πόλης.

Έτσι δημοσίευσα στο Facebook μία wishlist με παιχνίδια από την Amazon και κάλεσα όλους τους φίλους μου να συμμετέχουν για να συγκεντρώσουμε παιχνίδια για τα παιδιά. Μέσα σε λίγες μέρες το σπίτι μας είχε γεμίσει παιχνίδια. Τελικά κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε παιχνίδια αξίας περίπου 45.000 δολαρίων 

Τα παιδιά και ο σύζυγος μου με βοήθησαν να τα οργανώσω για να μπορέσουμε να τα μοιράσουμε στα σχολεία. Βέβαια η κόρη μου Emmie, ήθελε να τα ανοίξει όλα και να παίξει. Ήταν μόλις 2 ετών και δεν μπορούσε να καταλάβει ότι δεν ήταν γι' αυτή.

Όταν είσαι δύο ετών θέλεις απλώς να παίξεις και το σπίτι μας έμοιαζε με κατάστημα παιχνιδιών", είπε η Kristina Watts." Έτσι για να μην παραπονιέται , της ζήτησα να πάρει στα χέρια της αυτά που της αρέσαν πιο πολύ για να την φωτογραφήσω με το κινητό και ίσως μετά να της έπαιρνα ένα, ή δύο από αυτά", συνεχίζει.

"Το κόλπο έπιασε. Η Emmie σταμάτησε να προσπαθεί να ανοίξει όλα τα παιχνίδια. Έπαιρνε στα χέρια της ένα, έκανε βόλτες στο σπίτι , τη φωτογράφιζα και μετά το έβαζε στη θέση του. Έτσι καταφέραμε να μοιράσουμε τα παιχνίδια στα σχολεία και αποφάσισα να το εφαρμόσω και στα καταστήματα", καταλήγει η πανέξυπνη μητέρα.

Μήπως να εφαρμόσουμε το κόλπο της, όταν τα παιδιά γκρινιάζουν και ζητάνε επίμονα όλα τα παιχνίδια που βλέπουν μπροστά τους;

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ