Το outfit της βασίλισσας Ελισάβετ την ημέρα των Χριστουγέννων σχεδιάζεται δύο μήνες πριν - Η ενδυματολόγος αποκαλύπτει... (φώτο)

Η βασίλισσα δεν πρέπει να φορέσει το ίδιο χρώμα που φορούσε τα τελευταία δύο χρόνια

Η 52χρονη ενδυματολόγος της βασίλισσας Ελισάβετ, Angela Kelly αποκαλύπτει ότι σχεδιάζει εδώ και δύο μήνες το τι θα φορέσει η 93χρονη μονάρχης την ημέρα των Χριστουγέννων. 

Όπως η ίδια λέει φροντίζει να επιλέγει ένα φωτεινό και έντονο χρώμα για τα ρούχα της βασίλισσας ώστε να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πλήθος που θα πάει στην εκκλησία.

Η  Angela Kelly ξεκίνησε να δουλεύει σαν βοηθός ενδυματολόγου της βασίλισσας το 1994. Στο βιβλίο της "Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe", εξηγεί ότι η βασίλισσα δεν πρέπει να φορέσει ρούχα που να είναι στο ίδιο χρώμα με αυτά που φορούσε τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Angella Kely

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ενδυματολόγος που συνεργάζεται με τη βασίλισσα Ελισάβετ 25 χρόνια εξηγεί: "Χρειάζομαι περίπου δύο μήνες για να σχεδιάσω τι θα φορέσει η βασίλισσα την ημέρα των Χριστουγέννων, ώστε να έχω χρόνο να μελετήσω τα χρώματα που φορούσε τα τελευταία δύο χρόνια, και να επιλέξω κάτι διαφορετικό".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ