Ο Σπύρος Σούλης παρουσιάζει μοναδικούς τρόπους για να γεμίσουμε τις γωνίες ενός υπνοδωματίου!  

Εκμεταλλευτείτε κάθε γωνιά του υπνοδωματίου σας γύρω από το κρεβάτι, τις ντουλάπες, την μπαλκονόπορτα και τα καλοριφέρ με έξυπνες και πρακτικές διακοσμητικές ιδέες που θα κάνουν την κρεβατοκάμαρα σας ξεχωριστή!

Γωνιά καλλωπισμού

Τοποθετήστε ένα έπιπλο με έναν καθρέφτη και μια καρέκλα για να κάθεστε εκεί κάθε φορά που ετοιμάζεστε, βάφεστε ή χτενίζεστε. Και επειδή η λεπτομέρεια είναι αυτή που θα κάνει τον χώρο σας να ξεχωρίσει, προσθέστε, επίσης, στη γωνιά σας μεγάλα βάζα με λουλούδια. Μην προτιμήσετε μικρά βάζα, καθώς το μεγάλο βάζο γεμίζει τον χώρο και τραβά το βλέμμα κάποιου, όταν μπει στην κρεβατοκάμαρά σας.

Μια ιδέα, ακόμα, είναι να τοποθετήσετε ένα σκαμπό στη μικρή γωνία του δωματίου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ραφιέρα ή τραπεζάκι πάνω στο οποίο μπορείτε να βάλετε τα βάζα με τα λουλούδια σας, σύμφωνα με το spirossoulis.com.

Γωνιά μυστηρίου

Με ένα διαχωριστικό χώρου κρύψτε τη γωνία που σχηματίζεται στο δωμάτιο σας και χρησιμοποιήστε την για να ντύνεστε εκεί ή να κρεμάτε προσωρινά τα ρούχα σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε από πίσω μία πολυθρόνα για να κάθεστε, όταν ετοιμάζεστε, έναν καθρέφτη ή ένα τραπεζάκι για να ακουμπάτε σε αυτό τα κοσμήματα και τα αρώματά σας. Εκεί κρύβεται και όλο το μυστήριο, αφού κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς υπάρχει πίσω από αυτό!

Γωνιά χαλάρωσης

Τοποθετήστε μια πολυθρόνα και ένα μικρό χαλί ακριβώς από κάτω, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο έναν ανεξάρτητο χώρο μέσα στο υπνοδωμάτιο, στον οποίο μπορείτε να ηρεμείτε ή να διαβάζετε χωρίς να χρειάζεται να είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα κρεμάστε ένα φωτιστικό ή μια σκέτη λάμπα πάνω από την πολυθρόνα, για να κάνει τον χώρο σας πιο μοναδικό και αυτόνομο.

Γωνιά αναμνήσεων

Κρεμάστε οριζόντια στο σημείο που ο τοίχος δημιουργεί γωνία μεγάλα ράφια. Μπορείτε να τα διακοσμήσετε με κάδρα και φωτογραφίες από αγαπημένες σας στιγμές και άδεια γυάλινα βάζα ανάμεσά τους, που θα κάνουν τον χώρο σας πιο στιλάτο και ιδιαίτερο.

Tip: Κρεμάστε το τελευταίο ράφι αρκετά χαμηλά για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε παράλληλα και ως γραφείο, αν τοποθετήσετε μπροστά του και μια καρέκλα για να κάθεστε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ