Η Ζέτα Δούκα μας δείχνει ένα πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής για να είμαστε πάντα "Fit" - Ποια είναι η αγαπημένη της άσκηση; (βίντεο)

"Κάντο όπως η Ζέτα", για να είσαι πάντα σε φόρμα

Η Ζέτα Δούκα δεν είναι μόνο μια ταλαντούχα ηθοποιός. Είναι μια δυναμική γυναίκα που την ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα της ζωής. Και ποιότητα ζωής χωρίς προσεγμένη διατροφή και άσκηση, δεν γίνεται. Εξάλλου ένα από τα πιο γνωστά και σωστά ρητά των αρχαίων Ελλήνων είναι το "Νους υγιής εν σώματι υγιεί" που σημαίνει "Υγιής νους σε σώμα υγιές".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??? #karnapitasana #yoga #yogaposes #yogalovers #wellbeing #makemyday ? @alex_ardamis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αύριο στις 12.00, προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο του #thrive! Το ταξίδι αυτό της προβολής μιας προσπάθειας να γίνεις ουσιαστικά καλύτερος άνθρωπος, βελτιώνοντας την καθημερινότητα σου με απλό ή πιο σύνθετο τρόπο, φτάνει στο τέλος του κι εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων που υπήρξα μέλος αυτού του...πληρώματος. ´Εμαθα πολλά, συνάντησα υπέροχους ανθρώπους(άλλους τους γνώριζα άλλους όχι), «έκλεψα»τα καλύτερα στοιχεία τους, προσπαθώντας να κάνω κι εγώ όσο καλύτερα μπορούσα αυτό που μου ανέθεσαν, στηρίχθηκα κι ένιωσα ασφαλής στην υπέροχη ομάδα, και το αποτέλεσμα νομίζω ότι ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία αφού το #thrive, παρά τις οποίες δυσκολίες μπορεί να αντιμετώπισε ως outsider, απέκτησε το καλύτερο κοινό τηλεθεατών που θα μπορούσε να έχει μια εκπομπή! Τα μηνύματα σας ήταν συγκινητικά γιατί είχαν ουσία και ήταν γραμμένα με ένα τρόπο που έδειχνε ότι είχε προηγηθεί βάθος σκέψης και συναισθήματος! Σας ευχαριστώ παρά πολύ!!! Ως επίλογο λοιπόν, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εκπομπή! •Ο Γιώργος Καπουτζίδης, χωρίς να χρειάζεται καμμία απολύτως σύσταση, ειναι ο ορισμός του πώς πρέπει να ζει κανείς τη ζωή του· ακολουθώντας τα όνειρα του, θέτοντας ωραίους στόχους και όρια, νιώθοντας ευγνώμων και δρώντας απαλλαγμένος από τα βαρίδια των εκάστοτε «πρέπει» και «επιβάλλεται» που ορίζονται κατά καιρούς. Ειναι ένα φωτεινό παράδειγμα και , όπως φαντάζεστε, ένας εξαιρετικός συνομιλητής! •Από την άλλη, Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος , μας περιγράφει το απόσταγμα μιας ζωής, κατά την οποία επέλεξε κυρίως, τον - δύσκολο- δρόμο της εργασιακής αφοσίωσης και μετέπειτα απόλαυσης των όσων έφερε αυτή. Τους ευχαριστώ και τους δυο! Περιμένω οπως πάντα τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας! Thrive, Κυριακή στις 12.00 @ant1tv #thrive #tvtalkshow #selfimprovement #beyourself #beyourchoices #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

 

Η Ζέτα Δούκα λοιπόν , που είναι μία από τις πιο καλλίγραμμες και εντυπωσιακές γυναίκες της Ελλάδας, προσέχει πολύ και τη διατροφή της και τη γραμμή της. Και τόσο μέσα από την εκπομπή του Ant1 "Thrive" όσο και μέσα από το site της "All for Z" , μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πως να προσέχουμε τον εαυτό μας.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GYM TIME!!! Καταπληκτική άσκηση για την διόρθωση της κυφωτικής στάσης, της λεγόμενης «ΚΑΜΠΟΥΡΑΣ», που έχουμε σχεδον όλοι πλεον οι άνθρωποι και παραπονιόμαστε για πόνους ολούθε : Έλξη( καθιστή Κωπηλατική)με προσαγωγή ωμοπλατών , με την βοήθεια ελαστικών ιμάντων. Στη τελική θέση, κρατάμε για λίγο και κάνουμε πολύ μικρή κίνηση, μόνο από τις ωμοπλάτες. Προσοχή! Δεν πρέπει να σηκώνονται οι ώμοι αλλιώς υποβοηθούν άλλοι μύες των χεριών κι όχι μόνο οι ρομβοειδείς που ειναι το ζητούμενο. Η Συγκεκριμένη άσκηση πρέπει να συνδυάζεται και με άλλες ασκήσεις που αφορούν που γυμνάζουν τους μύες της περιοχής του αυχένα για σωστότερο αποτέλεσμα. Ζήτησε την βοήθεια ενός σωστού γυμναστή για να σε καθοδηγήσει οπως πρέπει , χωρίς να σε τραυματίσει... #exercises #kyphosis #correction #rhomboidmuscle #wellness #fitness #workoutproperly @mchatzantonas #mckinetic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

 

Η αγαπημένη ηθοποιός, γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και δημοισεύει συχνά στον λογαριασμό της στο Instagram,ασκήσεις από το πρόγραμμα που ακολουθεί.

 

 

 

 

Η αγαπημένη της άσκηση είναι μία που γυμνάζει όλο το σώμα , όπως η ίδια λέει. "Τα πόδια καίνε, ο κορμός σταθερός, δυνατοί κοιλιακοί και η πλάγια κάμψη κορμού γίνεται από την μέση και πάνω! Το #foamroller είναι προαιρετικό αλλά τόσο, μα τόσο αποτελεσματικό!!!", αναφέρει στη λεζάντα του σχετικού βίντεο.

 

 

Εάν λοιπόν θέλουμε να είμαστε πάντα σε φόρμα, μάλλον πρέπει να "το κάνουμε όπως η Ζέτα"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ