To Grease ξαναζεί: Η στιγμή που ο Τζον Τραβόλτα πιάνει από το χεράκι την Ολίβια Νιούτον Τζον (φώτο)

Νοσταλγικό και λαμπερό "reunion" για καλό σκοπό

Τον Ιούνιο του 1978 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις αίθουσες ένα ρομαντικό μιούζικαλ που έμελλε να μείνει στην ιστορία. Το Grease ήταν η ταινία που έκανε τον Τζον Τραβόλτα (Ντάνι Zούκο) και την Ολίβια Νιούτον Τζον (Σάντι Όλσον), ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της μεγάλης οθόνης.

Σαρανταένα χρόνια μετά ο "Ντάνι" και η "Σάντι" έσμιξαν ξανά. Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί φόρεσαν τα εμβληματικά κοστούμια τους και επανενώθηκαν για ένα υπέροχο event, με πολύ μουσική, χορό και 50s glam

Ο Τζον Τραβόλτα και η Ολίβια Νιούτον Τζον έκαναν ένα νοσταλγικό reunion για το «Meet n’ Grease movie sing-a-long» στη Φλόριντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Grease is still the word. Opening night of #MeetNGrease at the @coralskyamp in West Palm Beach!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Travolta (@johntravolta) στις

Έτσι το ζευγάρι περπάτησε ξανά χέρι -χέρι και η "Σάντι" φορούσε την κίτρινη φούστα που "πέταξε" μετά στο μπαρ για να φορέσει δερμάτινο τζάκετ και κολάν. Αυτή τη φορά την έβγαλε στο  Αμφιθέατρο Coral Sky στο Palm Beach της Φλόριντα, εκεί που έγινε το φιλανθρωπικό event.

Και οι δύο ηθοποιοί ανέβασαν στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από το event που έγινε για την ενίσχυση του ιδρύματος ONJ Cancer Centre, το οποίο ίδρυσε η Ολίβια Νιούτον Τζον ύστερα από τη μάχη της με τον καρκίνο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First time in costume since we made the movie ! So excited!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Newton-john (@therealonj) στις

Πρώτη φορά με τα κοστούμια από τότε που γυρίσαμε την ταινία! Είμαι ενθουσιασμένη”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram η γνωστή ηθοποιός.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ