Story of the Day:Ξαφνικά γίνεται πλούσια όταν βλέπει 37 εκ. δολάρια στο λογαριασμό της (βίντεο)

Πολυεκατομμυριούχος για μια μέρα

Το "θαύμα των Χριστουγέννων" για λίγο, έζησε μία γυναίκα από το Τέξας , όταν από ένα λάθος της τράπεζας της, έγινε πολυεκατομμυριούχος για μια μέρα...

Η Ruth Balloon ετοιμαζόταν να τελειώσει τη βάρδια της στο κατάστημα παπουτσιών   Roma Boots όπου εργάζεται, όταν αποφάσισε να τσεκάρει τον τραπεζικό της λογιαριασμό στην LegacyTexas Bank και ανακάλυψε έκπληκτη ότι διαθέτει 37 εκατομμύρια δολάρια.

"Ήταν σαν να λες ξαφινικά Wow τώρα έχουμε πολλά λεφτά", δήλωσε στο KTVT. Αφού πήρε μερικές αναπνοές, αποφάσισε να πει στον άνδρα της νέα και εκείνος τη συμβούλεψε να επικοινωνήσει με την τράπεζα για να ενημερωθεί για το τι συνέβη. Προφανώς εκείνος σκέφτηκε ότι "είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό".

Η Balloon, επικοινώνησε με την τράπεζα και... τα όνειρα που είχε αρχίσει να κάνει γκρεμίστηκαν. 

Η τράπεζα τους είπε ότι επρόκειτο περί λάθους, ζήτησε συγγνώμη και δυστυχώς για την γυναίκα… τα χρήματα πίσω, αναφέρει το Fox News.

Ένας πελάτης είχε κάνει κατάθεση σε ξένο συνάλαγμα, με την εισροή κεφαλαίου να τη διαχειρίζεται τραπεζικός υπάλληλος. Ωστόσο, ο υπάλληλος έκανε λάθος στον αριθμό λογαριασμού και τα λεφτά κατέληξαν στην υπάλληλο του καταστήματος με τα παπούτσια.

Σύμφωνα με το CBS, η τράπεζα απέσυρε τα χρήματα από το λογαριασμό της και απολογήθηκε για την αναστάτωση.

«Στα αλήθεια σκέφτηκα ότι κάποιος μας έδωσε τα 37 εκατ.» δήλωσε η Ruth στο CBS. Σε ερώτηση του KTVT, αν στο διάστημα που ήταν πολυεκατομμυριούχος πρόλαβε να σκεφτεί τι θα κάνει τα χρήματα απάντησε: "Αρχικά θα έκανα μεγάλες διακοπές. Μετά θα έκανα κάποιες δωρεές σε ιδρύματα και θα επένδυα στα ακίνητα".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ