Τέτοιο "στολίδι" να μη.... σου τύχει: Επέστρεψε στο σπίτι της & βρήκε έναν πύθωνα τυλιγμένο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο (φώτο)

Μετά το αρχικό σοκ από τον "εφιάλτη των Χριστουγέννων" άφησε το φίδι στην ησυχία του μέχρι να αποφασίσει μόνο του να φύγει

Υπάρχει ένα αστείο που λέει ότι στην Αυστραλία , οτιδήποτε μπορεί να σε σκοτώσει. Για τη Leanne Chapman αυτό που θα μπορούσε να την έχει σκοτώσει είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Η νεαρή Βρετανίδα, επιστρέφοντας στο σπίτι της στο στο Μπρίσμπεϊν στο Κουίνσλαντ την Πέμπτη, βρήκε έναν πύθωνα τριών μέτρων τυλιγμένο γύρω από το έλατο της.

Η Τσάπμαν και ο σύντροφός της επέστρεψαν στο σπίτι τους την Πέμπτη και παρατήρησαν ότι επικρατούσε… αναστάτωση στο μπαλκόνι τους.

«Επιστρέψαμε από τη δουλειά και είδαμε κάποια από τα πουλιά που μάς επισκέπτονται κάθε μέρα να φεύγουν από το μπαλκόνι σε πανικό» , δήλωσε η Τσάπμαν στο  7Νews.

Η Leanne, είπε στο ίδιο δίκτυο ότι ο σύντροφός της άρχισε να βγάζει βίντεο τα πουλιά στηριζόμενος στο δέντρο -χωρίς να έχει αντιληφθεί την παρουσία του φιδιού!

«Καθώς ήταν γυρισμένος προς την άλλη πλευρά δεν αντελήφθη ότι γύρω από το δέντρο που στηριζόταν υπήρχε τυλιγμένο ένα φίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά

"Ήταν ένα σοκ στην αρχή. Δεν περιμένεις να δεις ένα φίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου", είπε η Βρετανίδα.

Μετά την αρχική έκπληξη το ζευγάρι διατήρησε την ψυχραιμία του και άφησε το φίδι στο δέντρο, μέχρι να αποφασίσει μόνο του να φύγει.

«Δεν ενοχλήσαμε το φίδι. Έμεινε εκεί για αρκετές ώρες και εμείς το παρακολουθούσαμε από το παράθυρο» δήλωσε η ίδια, αποκαλύπτοντας ότι μόνο όταν κουνήθηκε κατάλαβαν πραγματικά πόσο μεγάλο ήταν.

«Ήταν μεγάλο -πολύ μεγάλο!» είπε η Τσάπμαν, και συνέχισε: «Βέβαια, όταν ξεπεράσαμε το αρχικό σοκ είδαμε ότι ήταν ένα πραγματικά όμορφο φίδι… Στην πραγματικότητα ήταν αρκετά ωραίο να δούμε ένα τέτοιο φίδι από κοντά, δεν μου έχει ξανατύχει».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ