Η αυτοκράτειρα Μασάκο είχε γενέθλια - Τι φόρεσε για το επίσημο πορτραίτο της (φώτο)

Ευχαρίστησε τους Ιάπωνες για την αγάπη και τη στοργή τους

Η νέα αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας Μασάκο, στις 9 Δεκεμβρίου έκλεισε τα 56 της χρόνια και ευχαρίστησε τους Ιάπωνες για την αγάπη που της έδειξαν. Οκτώ μέρες αφότου η κόρη της Aiko έκλεισε τα 18 , η σύζυγος του νέου αυτοκράτορα της Ιαπωνίας , Ναρουχίτο, γιόρτασε τα δικά της γενέθλια.

Με την ευκαιρία των γενεθλίων της, η αυτοκράτειρα με δήλωση της, ευχαρίστησε τον λαό της Ιαπωνίας για την αγάπη και τη στοργή του και είπε ότι τα χαμόγελα των ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν στο Παλάτι των Χρυσανθέμων, στην τελετή ενθρόνισης του συζύγου της αυτοκράτορα Ναρουχίτο, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην μνήμη της.

Επίσης δήλωσε την θλίψη της για τα τραγικά γεγονότα που κόστισαν τη ζωή σε εκατοντάδες Ιάπωνες το 2019 , (πλημμύρες και τυφώνες) και δήλωσε αποφασισμένη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για την ευτυχία του λαού.

Όπως συνηθίζεται στην Ιαπωνική αυτοκρατορική οικογένεια, με την ευκαιρία των γενεθλίων της αυτοκράτειρας, παρουσιάστηκε το πορτραίτο της. 

Η αυτοκράτειρα Μασάκο φωτογραφήθηκε καθισμένη σε έναν λευκό καναπέ διακοσμημένο με κίτρινα μαξιλάρια.

Για την περίσταση φόρεσε ένα χρυσοκίτρινο ταγιέρ και συμπληρωσε την εμφάνιση της με μαργαριταρένιο κολιέ, σκουλαρίκια και καρφίτσα.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες τη βλέπουμε χαμογελαστή μόνη της, ενώ σε άλλες κάθεται δίπλα στο σύζυγο της, αυτοκράτορα Ναρουχίτο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ