Εντυπωσιακές ιδέες για να φορέσετε το αγαπημένο σας καρό παντελόνι με τους πιο κομψούς τρόπους - Φώτο  

Αν ψάχνετε για ένα στυλάτο και μοντέρνο παντελόνι που θα κερδίσει τις εντυπώσεις, τότε ίσως πρέπει να επενδύσετε σε ένα κλασσικό κομμάτι όπως το καρό.

Πηγαίνει με τα πάντα και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εξάλλου, οι συνδυασμοί με καρό παντελόνι αποτελούν μια κλασσική και διαχρονική πρόταση για το γυναικείο ντύσιμο.

Επιλέγοντας ένα ψηλόμεσο ή χαμηλοκάβαλο σχέδιο, ανάλογα με το ποιο κολακεύει καλύτερα την σιλουέτα σας, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά σύνολα. Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε κάποιο στενό / skinny, είτε μια πιο φαρδιά εκδοχή τύπου παντελόνας ή ζιπ κιλότ. Οι προτάσεις είναι πολλές και καλύπτουν κάθε σωματότυπο και κάθε στυλ ντυσίματος.

Πειραματιστείτε λοιπόν με τα διαφορετικά καρό υφάσματα και φορέστε το παντελόνι της αρεσκείας σας με γούνα, δερμάτινο μπουφάν ή όποιο άλλο πανωφόρι προτιμάτε.

Οι όμορφοι συνδυασμοί από το beautetinkyriaki.gr με καρό παντελόνι που ακολουθούν θα σας δώσουν πολλές ιδέες για να το φορέσετε. Πρόκειται για σύνολα κομψά, σπορ, αλλά και ροκ – πανκ που καλύπτουν κάθε γούστο. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ