Πουλήθηκε η θαυμάσια μπλε βελούδινη τουαλέτα που φορούσε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν χόρεψε με τον Τζον Τραβόλτα στο Λευκό Οίκο - Ποια ήταν η τιμή της; (φώτο-βίντεο)

O Βίκτορ Έντελσταϊν έραβε φορέματα για τη βασιλική οικογένεια για πάνω από μία δεκαετία και η Πριγκίπισσα Νταϊάνα , που είχε δει το φόρεμα αυτό , σε χρώμα μπορντό στο ατελιέ του σχεδιαστή, του ζήτησε η δική της τουαλέτα να είναι στο "μπλε της νύχτας"

Το φόρεμα που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν είχε χορέψει με τον Τζον Τραβόλτα στον Λευκό Οίκο αγοράστηκε σε τιμή που ξεπέρασε τα 252.000 ευρώ από τον ανεξάρτητο φιλανθρωπικό οργανισμό που φροντίζει την πρώην κατοικία της εκλιπούσας.

Πρόκειται για ένα μακρύ, βραδινό φόρεμα σε χρώμα σκούρο μπλε που αποκαλύπτει τους ώμους, δια χειρός Βίκτορ Έντελσταϊν, το οποίο διατέθηκε προς πώληση την Δευτέρα από τον οίκο δημοπρασιών του Λονδίνου Κέρι Τέιλορ και η αξία του εκτιμάτο σε 289.000 ευρώ ως 347.000 ευρώ.

Στη διάρκεια της δημοπρασίας το φόρεμα δεν έπιασε αυτές τις τιμές και ο οργανισμός το πούλησε αργότερα, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φόρεσε αυτή την βελούδινη , έξωμη τουαλέτα , το 1985, στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε στον Λευκό Οίκο , ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρήγκαν και η σύζυγος του, η Πρώτη Κυρία της χώρας, Νάνσυ Ρήγκαν.

O Βίκτορ Έντελσταϊν έραβε φορέματα για τη βασιλική οικογένεια για πάνω από μία δεκαετία και η Πριγκίπισσα Νταϊάνα , που είχε δει το φόρεμα αυτό , σε χρώμα μπορντό στο ατελιέ του σχεδιαστή, του ζήτησε η δική της τουαλέτα να είναι στο "μπλε της νύχτας".

Οι πρόβες για το φόρεμα έγιναν στα ιδιωτικά της διαμερίσματα στο Παλάτι του Κέσιγκτον, και ήταν τόσο ενθουσιασμένη με το τελικό αποτέλεσμα που φώναξε αμέσως τον Πρίγκιπα Κάρολο για να το δει κι εκείνος της είπε ότι "Είναι θαυμάσια", αναφέρει το People.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα εκείνο το βράδυ συμπλήρωσε την εμφάνιση της με ένα από τα εμβληματικά κοσμήματα της: Ένα μαργαριταρένιο κολιέ με μπλε ζαφείρι και ασορτί σκουλαρίκια.

 

 

Ο ανεξάρτητος φιλανθρωπικός οργανισμός Historic Royal Palaces--ο οποίος φροντίζει το Ανάκτορο Χάμπτον Κορτ και τον Πύργο του Λονδίνου καθώς και τους δημόσιους χώρους του Ανακτόρου του Κένσινγκτον όπου κατοικούσε η Νταϊάνα-- δήλωσε σήμερα ότι αγόρασε ένα κομμάτι της ιστορίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ