Η Τάνια Τρύπη έγινε Vegan & εξηγεί: "Ου φονεύσεις δεν λέμε; - Γιατί τότε σκοτώνουμε & τρώμε τα ζώα;" (βίντεο)

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, «δεν μπορεί ο Χριστός να γεννήθηκε στη φάτνη και να ζεστάθηκε με τα χνώτα των ζώων και εμείς στο όνομά του να σφάζουμε ζώα το Πάσχα»

 Ένα σκληρό βίντεο που είδε στο διαδίκτυο, έκανε την Τάνια Τρύπη να αλλάξει τρόπο ζωής και να γίνει υπέρμαχος της Vegan διατροφής. Η γνωστή ηθοποιός τα τελευταία χρόνια μάχεται υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη , στην  εκπομπή «Μεσάνυχτα» , εξήγησε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να αφαιρέσει το κρέας και τα παράγωγα του από τη διατροφή της.

«Εδώ και 2,5 χρόνια έχω κόψει τα ζώα και τα παράγωγα τους από τη διατροφή μου», είπε η Τάνια Τρύπη, προσθέτοντας «απέκτησα ένα κινητό που είχε ίντερνετ και η πρώτη πληροφορία που πήρα ήταν ένα πλάνο μιας αγελάδας που της παίρνουν με έναν πολύ… ευγενικό τρόπο το μωρό της. Με κλωτσιές. Έτσι, άρχισα να το ψάχνω».

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, «δεν μπορεί ο Χριστός να γεννήθηκε στη φάτνη και να ζεστάθηκε με τα χνώτα των ζώων και εμείς στο όνομά του να σφάζουμε ζώα το Πάσχα».

«Το Πάσχα δεν πήγαινα σε τραπέζια γιατί δεν μπορούσα να βλέπω να συμβαίνει αυτό σε ολόκληρο το ζώο. Είμαι κατά της παράδοσης. Ου φονεύσεις, λέει, δεν έχει επεξήγηση μόνο τον άνθρωπο και “σφάξε” το αρνί», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Τάνια Τρύπη αποκάλυψε την αγάπη στα τατουάζ σε συνδυασμό με την χορτοφαγία της. «Έχω 4 τατουάζ αφιερωμένα στα ζώα. Το ένα μπράτσο έχει όλα τα ζώα της φάρμας και το άλλο την άγρια ζωή. Θέλω να λέγομαι άνθρωπος. Δεν πιστεύω ότι η δική μου ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από μιας αγελάδας», δήλωσε η Τάνια Τρύπη.

Σχολιάζοντας το πώς ο άνθρωπος έχασε τη συναισθηματική και ηθική «σύνδεση» που είχε σε παιδική ηλικία με τα ζώα, η Τάνια Τρύπη προχώρησε σε δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «την ίδια στιγμή που ένα παιδί βλέπει την Πέπα τη γουρουνίτσα, την ίδια στιγμή τρώει και το πιτόγυρο με γύρο από την Πέπα τη γουρουνίτσα.

Γιατί η Πέπα είναι το πιτόγυρο που δίνει η μαμά λέγοντας το παραμύθι στο παιδάκι της. Αυτό είναι τρελό, είναι παρανοικό!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ