#ηαγαπηκανειθαυματα: Η Έλενα Χριστοπούλου χωρίς ίχνος μακιγιάζ αποδίδει στην αγάπη την καλή της εμφάνιση    

Η Ελενα Χριστοπούλου είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσω του GNTM.

Η μάνατζερ μοντέλων έχει ακούσει πολλά για την ηλικία της, μάλιστα κάποιοι είχαν φτάσει σε σημείο να πουν ότι είναι 60 ετών και η ίδια έδειξε την ταυτότητά της σε όλο τον κόσμο για να τους κλείσει το στόμα. 

Απολαμβάνοντας κάποιες χαλαρές στιγμές μέσα στη μέρα της, η Έλενα Χριστοπούλου ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram χωρίς μακιγιάζ και χωρίς να έχει φτιάξει τα μαλλιά της. 

«Η Κυριακή αυτή είχε χαμόγελα και ζεστασιά! Είχε #nomakeup. Ειχε #nohairstyling. Είχε #nostyling» και πρόσθεσε «Καλη εβδομαδα να εχετε #ηαγαπηκανειθαυματα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στέλνοντας τη θετική της διάθεση και ένα ζεστό χαμόγελο στους διαδικτυακούς της φίλους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ολες οι μορφες που παιρνει η ζωη ειναι εφημερης φυσης Πραγματα , σωματα , Εγω ,περιστατικα, καταστασεις ,σκεψεις,συναισθηματα ,επιθυμιες, φιλοδοξιες ,φοβοι ,δραματα.. ερχονται προσποιουνται οτι ειναι πολυ σημαντικα και πριν το καταλαβεις καλα καλα .. φευγουν διαλυονται στο τιποτα απο το οποιο προηλθαν! #ekharttolle #scorpionic #ηαγαπηκανειθαυματα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*Η δικη μου επιλογη ειναι ....* αυτη η φραση με συνοδευει πολλα χρονια τωρα ! Αν το βαλεις μπροστα απο οτι κανεις θα εχεις ολες τις απαντησεις που χρειαζεσαι ! Η δικη μου επιλογη λοιπον ειναι να ειμαι καλα , ηρεμη ,χαρουμενη,συνεπης!!! Με αυτον τον τροπο σας λεω σημερα καλημερα! Φοραω ενα απο τα αγαπημενα μου φορεματα την εταιριας μου @eclecticsoiree_ Και ... πιστευω παντα οτι η #ηαγαπηκανειθαυματα και σας ευχαριστω πολυ για ολα τα μηνυματα σας !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ