ΗΠΑ: Συνελήφθη 12χρονη μαθήτρια -Είχε δημοσιεύσει στο snapchat "λίστα θανάτου" με τα ονόματα των συμμαθητών της που απειλούσε να σκοτώσει (φώτο)

Για την ανάρτηση της, ειδοποίησε τις αρχές μια άλλη μαθήτρια

Μια μαθήτρια, ηλικίας 12 ετών, συνελήφθη στη Φλόριντα αυτό το Σαββατο. Η έφηβη δημοσίευσε στο  δίκτυο Snapchat, μια "λίστα θανάτου" με ονόματα συμμαθητών της , τους οποίους απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη Δευτέρα.

Για το περιστατικό ενημέρωσε  το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Μπρόουαρντ, στο Weston, της Φλόριντα, την Παρασκευή το απόγευμα, μα άλλη μαθήτρια του σχολείου Falcon Cove, και ένας από τους γονείς της.

Η δωδεκάχρονη , που φοιτά στο ίδιο σχολείο, ανήρτησε την Παρασκευή ένα μήνυμα στο κοινωνικό δίκτυο που προτιμούν οι έφηβοι,  προτού συλληφθεί το Σάββατο το βράδυ και μεταφερθεί σε κέντρο ανηλίκων, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη .

Το σχολείο Falcon Cove

Η έφηβη που δημοσίευσε τη λίστα θανάτου, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες: Αυτή της γραπτής απειλής για αφαίρεση ζωής και αυτή της ψευδούς αναφοράς περί κατοχής όπλου, αναφέρει η Daily Mail.

«Η απειλή περιλάμβανε μια λίστα προσώπων που θα πυροβολούσε και θα σκότωνε, με ονόματα μαθητών στο σχολείο Falcon Cove» που βρίσκεται στο Ουέστον, εξηγούν οι αρχές σε ένα δελτίου Τύπου.

Το Ουέστον, στο βόρειο Μαϊάμι, απέχει λίγες δεκάδες . από το Πάρκλαντ, όπου ένας ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε 17 ανθρώπους στο πρώην λύκειό του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2018.

Το κορίτσι , του οποίου τα στοιχεία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, παραδέχθηκε ότι έγραψε το μήνυμα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ