"Άγριες Μέλισσες" : "Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος" λέει η Ασημίνα - Δεν φαντάζεστε ποιον εννοεί (φώτο)

Ο "μεγάλος έρωτας" της Ασημίνας είναι ο άνθρωπος που κάνει τη ζωή της δύσκολη

Η μητέρα του Νικηφόρου , Μυρσίνη Δούκα την οποία υποδύεται εξαιρετικά η ταλαντούχα Κατερίνα Διδασκάλου, είναι η "κακιά πεθερά", που στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Ant1 "Άγριες Μέλισσες", κάνει ότι μπορεί για να κάνει τη ζωή της νύφης της Ασημίνας (Έλλη Τρίγγου), δύσκολη.

 Η κυρία Δούκα, όπως γνωρίζουν όσοι παρακολουθούν τη σειρά είχε άλλα όνειρα για τον αγαπημένο της γιο τον Νικηφόρο,(Ανάστασης Ροϊλός),  και δεν αποδέχθηκε ποτέ την επιλογή του να παντρευτεί την Ασημίνα Σταμίρη. Έτσι η νύφη της που την υποδύεται θαυμάσια η Έλλη Τρίγγου, υποφέρει από την συμπεριφορά της.

Ποιος θα το φανταζόνταν λοιπόν, ότι ανάμεσα στις δύο γυναίκες υπάρχει "ένας έρωτας μεγάλος";

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος #agriesmelisses @katerina_didaskalou_official Photo @roulamoniaki @alex_georgiadis_photography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Tringou (@ellitringou) στις

 

Κι όμως, όπως είναι γνωστό, οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς "Άγριες Μέλισσες", που σαρώνει φέτος στα νούμερα τηλεθέασης, έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους. Και στα γυρίσματα του σήριαλ υπάρχει "χημεία" και εξαιρετικό κλίμα.

Έτσι η Έλλη Τρίγγου ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που τη δείχνει αγκαλιασμένη με την "πεθερά" της. Οι δύο γυναίκες κοιτάζονται με αγάπη και στη λεζάντα η "Ασημίνα" γράφει: "Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος".

Η φωτογραφία της ταλαντούχας ηθοποιού πήρε χιλιάδες "like" με άλλους από τους διαδικτυακούς της φίλους, να κάνουν λόγο στα σχόλια για "επιστημονική φαντασία" και άλλους να εύχονται να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα και στη σειρά. Λέτε; 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ