24 εκθαμβωτικές προτάσεις για περλέ νύχια - Εντυπωσιακό μανικιούρ με λάμψη (φώτο)

Τα περλέ νύχια είναι η τάση που επέστρεψε δυναμικά στη μόδα

Τα περλέ νύχια επέστρεψαν δυναμικά στην κορυφή των επιλογών μας για το μανικιούρ της σεζόν. Πρόκειται για μια εναλλακτική πρόταση που θα χαρίσει στα νύχια μας μια απαλή λάμψη και ένα πολυτελές εφέ, αφού το ιριδίζον χρώμα τους θυμίζει τα μαργαριτάρια.

Η δημιουργία του pearl effect στα νύχια είναι πολύ εύκολη και μπορεί να επιτευχθεί με δυο τρόπους. Ο πιο απλός είναι με ένα περλέ χρώμα μανό σε όποια απόχρωση σας αρέσει. Εναλλακτικά, για να το πετύχετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ειδική περλέ σκόνη νύχιών, όπως αυτή για τα μεταλλικά νύχια καθρέφτης και τα holographic nails.

Ακολουθεί μια συλλογή με 24 όμορφες προτάσεις για άσπρα, ροζ, αλλά και χρωματιστά περλέ νύχια.

Εντυπωσιακά λευκά περλέ νύχια

Νύχια σε περλέ λευκό χρώμα

Άσπρα περλέ νύχια με μαύρα διακριτικά σχέδια

Άσπρο περλέ μανικιούρ με στρας

 

Λευκό περλέ μανικιούρ

White pearl nails effect

Λευκά νύχια με περλέ σκόνη μανικιούρ

Το λευκό χρώμα είναι η πιο δημοφιλής και κλασσική επιλογή για τα περλέ νύχια. Από μόνο του μπορεί να χαρίσει στο μανικιούρ μια δόση πολυτέλειας και κομψότητας χωρίς υπερβολές.

Αν όμως θέλετε να κάνετε το αποτέλεσμα ακόμη πιο ιδιαίτερο, προσθέστε μικρά nail art σχέδια ή τρισδιάστατα διακοσμητικά νυχιών όπως τα στρας. Αυτή η μικρή πινελιά χρώματος ή λάμψης θα κάνει το μανικιούρ σας εκθαμβωτικό.

Εναλλακτικά, βάψτε τα νύχια σας με ένα απλό βερνίκι και κάντε το pearl effect μόνο σε ένα μέρος της επιφάνειας τους. Το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει!

Ιδέες για ροζ περλέ νύχια

Άσπρο ροζ περλέ μανικιούρ με λευκά σχέδια φύλλων

Ροζ μανικιούρ με περλέ εφέ και φλοράλ nail art

Απαλό ροζ χρώμα μανό με περλέ εφέ και μαύρα γραμμικά σχέδια

 

Σκούρο ροζ pearl nail art με μαύρα σχέδια

Γαλλικό ροζ μανικιούρ με περλέ εφέ

Ροζ pearl effect με διακριτικά σχέδια μανικιούρ

Εξίσου αγαπητό με το λευκό είναι και το ροζ περλέ χρώμα στα νύχια. Κυκλοφορεί σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων από το απαλό nude ροζ μέχρι το πιο σκούρο. Η επιλογή είναι καθαρά θέμα γούστου.

Χρησιμοποιήστε το ροζ μανό της αρεσκείας μόνο του ή συνδυάστε το με το λευκό περλέ και δημιουργήστε μαγευτικά σχέδια νυχιών. Κι αν αυτό δεν σας αρκεί και ψάχνετε για κάτι ακόμη πιο ξεχωριστό, μπορείτε να στολίσετε το περλέ μανικιούρ σας με γραμμικά και φλοράλ σχήματα. Εναλλακτικά, δοκιμάστε να κάνετε ένα ροζ french pearl manicure.

Γαλλικό μανικιούρ με pearl nails effect

Κλασσικό nude γαλλικό μανικιούρ με pearl effect

French pearl nails

Ombre french manicure με περλέ σκόνη για τα νύχια

Ροζ γαλλικό μανικιούρ με περλέ εφέ

Περλέ γαλλικό στα νύχια

Half moon και γαλλικό σε περλέ νύχια

Και αφού τα βασικά περλέ χρώματα που χρησιμοποιούνται στο μανικιούρ είναι το ροζ και το λευκό δεν θα μπορούσαμε να μην δούμε το δημοφιλές γαλλικό σχέδιο στα νύχια να αποκτά αυτή την ιριδίζουσα όψη.

Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε κι εσείς αυτή την εναλλακτική και τόσο εντυπωσιακή ιδέα για το γαλλικό σας; Το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει, αναφέρει το Beaute την Κυριακή

Κι αν θέλετε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, μπορείτε να προσθέσετε όμορφα σχέδια νυχιών ή glitter βερνίκια. Έτσι απλά, θα δώσετε στο κλασσικό γαλλικό των νυχιών σας μια πιο ενδιαφέρουσα όψη.

Περισσότερα σχέδια νυχιών σε περλέ χρώματα

Λιλά μανικιούρ με σκόνη pearl effect

Μαύρα περλέ νύχια

Nude μανικιούρ με περλέ εφέ

Nude μανικιούρ με glitter και pearl effect σκόνη

Πολύχρωμα περλέ νύχια

Ανοιχτό μωβ περλέ χρώμα μανικιούρ

Αν και το λευκό, το ροζ και το nude είναι τα βασικά χρώματα στα περλέ νύχια, υπάρχουν πολλές ακόμη αποχρώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε. Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι τα παστέλ χρώματα όπως το λιλά, το γαλάζιο και το ροδακινί.

Αυτό όμως δεν αποκλείει την επιλογή και των πιο σκούρων μανό, όπως το μαύρο. Το pearl effect είναι εξίσου εντυπωσιακό και σε αυτό. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ