Η βασίλισσα Μάξιμα σε μια τολμηρή εμφάνιση: Συνδύασε υπέροχα chic κόκκινο - γιορτινό πανωφόρι με μωβ cocktail φόρεμα - Φώτο 

Η βασίλισσα Μάξιμα διατηρεί επάξια τον τίτλο της πιο καλοντυμένης κυρίας στην Ολλανδία, αφού ότι και να φορέσει μοιάζει πάντα τόσο αριστοκρατικό πάνω της.  

Η Ολλανδή γαλαζοαίματη έκανε ένα υπέροχο color blocking στην τελευταία της εμφάνιση στο Άμστερνταμ και αξίζει την προσοχή σου.

Η βασίλισσα Μαξίμα ήταν πραγματικά πολύ chic, φορώντας ένα κόκκινο παλτό, το οποίο συνδύασε με ένα μωβ μίντι φόρεμα. Η 48χρονη ολοκλήρωσε το look της με κόκκινες γόβες και κόκκινο clutch. Η Daily Mail την αποθέωσε για το στιλ της και τόνισε ότι είναι από τα πιο πετυχημένα color blocking.

Η βασική αρχή του color blocking είναι να συνδυάζεις σε ένα σύνολο διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις. Επειδή ο συνδυασμός χρωμάτων δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση, πολλές γυναίκες που θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το look εγκαταλείπουν γρήγορα την προσπάθεια από φόβο μηπως ο συνδυασμός χρωμάτων δεν είναι πετυχημένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ