Η βασίλισσα Μάξιμα σε μια τολμηρή εμφάνιση: Συνδύασε υπέροχα chic κόκκινο - γιορτινό πανωφόρι με μωβ cocktail φόρεμα - Φώτο 

Η βασίλισσα Μάξιμα διατηρεί επάξια τον τίτλο της πιο καλοντυμένης κυρίας στην Ολλανδία, αφού ότι και να φορέσει μοιάζει πάντα τόσο αριστοκρατικό πάνω της.  

Η Ολλανδή γαλαζοαίματη έκανε ένα υπέροχο color blocking στην τελευταία της εμφάνιση στο Άμστερνταμ και αξίζει την προσοχή σου.

Η βασίλισσα Μαξίμα ήταν πραγματικά πολύ chic, φορώντας ένα κόκκινο παλτό, το οποίο συνδύασε με ένα μωβ μίντι φόρεμα. Η 48χρονη ολοκλήρωσε το look της με κόκκινες γόβες και κόκκινο clutch. Η Daily Mail την αποθέωσε για το στιλ της και τόνισε ότι είναι από τα πιο πετυχημένα color blocking.

Η βασική αρχή του color blocking είναι να συνδυάζεις σε ένα σύνολο διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις. Επειδή ο συνδυασμός χρωμάτων δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση, πολλές γυναίκες που θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το look εγκαταλείπουν γρήγορα την προσπάθεια από φόβο μηπως ο συνδυασμός χρωμάτων δεν είναι πετυχημένος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ