Ο μεγαλύτερος βιαστής στην ιστορία της Βρετανίας: Καταδικάστηκε σε ισόβια για 38 επιθέσεις σε κοριτσάκια, γυναίκες & αγόρια 

Ξέφυγε δύο φορές από τα χέρια της αστυνομίας, ώσπου τελικά τον έπιασαν κρυμμένο μέσα σε ένα δέντρο ενώ ετοιμαζόταν να βιάσει δύο δεκατετράχρονα κοριτσάκια.
 

Ο Βρετανός - δημόσιος κίνδυνος που αναφέρεται από τα media της χώρας ως ο μεγαλύτερος βιαστής όλων των εποχών στην ιστορία της Αγγλίας, καταδικάστηκε σήμερα σε ισόβια από το δικαστήριο του Old Bailey για πάνω από 38 επιθέσεις και βιασμούς.

Ο serial βιαστής εμφανίστηκε στο δικαστήριο πριν από τρία χρόνια αλλά εξαιτίας λαθών, παρατυπιών και ανήκουστων χειρισμών από την πλευρά των αστυνομικών βρέθηκε εκτός φυλακής.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει ένα ντελίριο τρόμου για δεκάδες παιδιά, κορίτσια και αγόρια ακόμη και μεγάλες γυναίκες που της απήγαγε στη μέση του δρόμου μεθυσμένος ή έχοντας πάρει ναρκωτικά, σύμφωνα με την Daily Mail. 

Ακολουθούσαν βιασμοί και κακοποίηση που δεν περιγράφονται, ευτυχώς όλα αυτά σταμάτησαν οριστικά όταν ο εγκληματίας Joseph McCann συνελήφθη κρυμμένος μέσα σε ένα δέντρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ