Ο Μπραντ Πιτ μιλάει για τον εθισμό του στο αλκοόλ: "Το έβλεπα σαν απόδραση"

Για τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν και τον εθισμό του στο αλκοόλ μίλησε ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ.

Σε συνέντευξή του για το περιοδικό Interview ο 55χρονος σταρ του Χόλιγουντ, αποκαλύπτει ότι έμαθε να αφήνει πίσω του «όλες τις επιλογές που έκανα και για τις οποίες δεν είμαι περήφανος» ως «πραγματική πράξη συγχώρησης για τον ίδιο μου τον εαυτό».

«Εκτιμώ τα λάθη, διότι με οδήγησαν σε κάποια σοφία, με οδήγησαν σε κάτι άλλο», εξηγεί. «Δεν μπορείς να την αποκτήσεις χωρίς αυτό... Αλλά δεν γίνεται όλα αυτά να τα θεωρώ ως εύσημα».

Μιλάει και για τον αγώνα που δίνει με το αλκοόλ. «Το είδα ως μία απόδραση», λέει και προσθέτει ότι θεωρούσε το αλκοόλ ως έναν βαθμό «απαραίτητο».

Τα θέματα της ευθύνης, της συγχώρεσης και της αποδοχής είναι σημαντικά για τον Πιτ διότι, εξηγεί, «ζούμε σε μια εποχή που είναι εξαιρετικά επικριτική, όλα γίνονται γρήγορα και οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται ως αναλώσιμοι».

«Δίνουμε μεγάλη σημασία στο λάθος και όχι στην επόμενη κίνηση, αυτό που κάνει κανείς μετά το λάθος, αυτό είναι που πραγματικά ορίζει ένα άτομο», λέει.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ