Άγριες μέλισσες - Backstage: Η Ελένη μισολιπόθυμη από την κούραση , ο Λάμπρος "τρολάρει" το "κορίτσι του" & το Instagram ξεκαρδίζεται στα γέλια (φώτο)

Η απάντηση της "Ελένης'  στο "τρολάρισμα" του Λάμπρου

Η τηλεοπτική σειρά του Ant1 "Άγριες Μέλισσες" "σαρώνει" στα νούμερα τηλεθέασης καθώς το κοινό ανταμοίβει με το ενδιαφέρον του , το άξιο καστ  ηθοποιών, το ενδιαφέρον στόρι, την προσεγμένη παραγωγή. Ωστόσο τα γυρίσματα μιας καθημερινής σειράς δεν είναι εύκολο πράγμα καθώς οι ηθοποιοί πρέπει να μαθαίνουν κάθε μέρα το ρόλο τους και να κάνουν καθημερινές πρόβες.

Τα πράγματα στις "Άγριες Μέλισσες" είναι πιο εύκολα γιατί οι πρωταγωνιστές έχουν άριστη σχέση μεταξύ τους και στα γυρίσματα επικρατεί καλό κλίμα όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις που κάνουν στο Instagram και από τις δηλώσεις τους σε συνεντεύξεις.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος που υποδύεται στη σειρά τον δάσκαλο του χωριού, "Λάμπρο" που αγαπάει την "Ελένη" (Μαρία Κίτσου), έδωσε στους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, "μια γεύση" από το κλίμα που επικρατεί στο "Backstage" της σειράς:

Ανέβασε στο Instagram Stories μία φωτογραφία που δείχνει τη "Λενιώ" να κοιμάται - φαίνεται μισολιπόθυμη από την κούραση- ανάμεσα σε μια στίβα χαρτιά του σεναρίου. Μερικά από αυτά έχουν το ρόλο "μαξιλαριού".

"Το κορίτσι μου μετά από μια χαλαρή πρόβα", έγραψε στη λεζάντα.

Η δυναμική "Λενιώ" απάντησε αμέσως με τη φράση "Δεν υπάρχουν λόγια" και το Instagram ξεκαρδίστηκε στα γέλια με την αστεία φωτογραφία και στιχομυθία των ηθοποιών.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ